Acum citesti
REDUCERE CHIAR ȘI DE 80% LA RUDY PROJECT

Cea mai întunecată și cea mai fierbinte zi de vineri a 2019 sosește în webshopuri pe 29 noiembrie, astfel și pe pagina distribuitorului brandului Rudy Project – www.rudyproject.ro

Numeroase oferte de ochelari de sport și de soare, precum și de căști de protecție te vor aștepta de dimineață, în acest an cu reduceri de 20-82% . În timpul campaniei de BLACK FRIDAY din acest an este posibil, ca multe dintre ofertele de TOP planificate să nu mai fie disponibile în ziua respectivă… dar totuși cum este posibil?

12 ARTICOLE MAI DEVREME, PENTRU MEMBRII VIP

Abonarea la newsletter-ul Rudy Project România este egală cu obținerea statutului de membru VIP, întrucât poți primi informații despre produsele noi, despre evenimentele următoare sau despre ofertele lor speciale în mod direct. Această calitate de membru asigură acum  și venirea unei părți a vinerii negre mai devreme!

Dintre multele oferte BLACK FRIDAY, 12 interesante vor fi trimise membrilor VIP  încă de miercuri într-un newsletter, astfel ei vor putea selecta dintr-o duzină de oferte tari cu 2 zile mai devreme, iar acestea pot fi epuizate ușor până vineri…

DOAR TIMP DE 24 DE ORE, EXCLUSIV PRIN NEWSLETTER

Din acest motiv, nu se poate garanta deloc, că toate ofertele vor rămâne valabile până vineri, astfel, dacă nu dorești să ratezi toate ofertele de BLACK FRIDAY ale Rudy Project – dacă până acum nu ai facut-o – intră și tu în grupul VIP RUDY PROJECT până la 26 noiembrie, adică abonează-te la newsletter!

ÎNCĂ NU E PREA TÂRZIU, FĂ CLICK SĂ NU RATEZI

Mirecuri dimineața caută în căsuța ta poștală cele 12 coduri promoționale cu ajutorul cărora, prin pagina www.rudyproject.ro,  timp de 24 de ore, te poți bucura de vinerea neagră înainte de timp, iar ulterior, începând de vineri dimineața, te vor aștepta toate ofertele pe pagina lor de web!

Descrierea detailată a promoției Black Friday a Rudy Project găsești aici:

www.rudyproject.ro/blackfriday2019-pre

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × two =