Acum citesti
Radarul Garmin Varia are acum și cameră video

Noul Garmin Varia RCT715 păstrează radarul, care s-a dovedit atât de util pentru securitatea cicliștilor, dar adaugă acum și cameră video.

Radarul Garmin Varia funcționează și ziua și noaptea și te ajută să te pregătești pentru momentul când te depășește o mașină. Acesta, combinat cu un stop spate, face ca tu să poți “vedea” mașinile care vin, iar mașinile te vor vedea pe tine.

Acum, că Varia are și cameră video, înseamnă că tu chiar poți vedea mașinile ce se apropie de tine, cel puțin după ce îți închei tura. Filmarea se face la rezoluția 1080p/30 fps.

Dacă nu ai deja un ciclocomputer Garmin compatibil, nu trebuie să-ți faci probleme, pentru că Varia funcționează oricum cu orice ciclocomputer compatibil ANT+. Tot ce trebuie să faci este să-ți instalezi aplicația Varia, iar pe telefon vei putea vizualiza filmarea, indiferent de ciclocomputerul pe care-l ai sau nu ai.

Noul Garmin Varia RCT715 vine și cu un nou suport de instalare, mai robust. Teoretic, rolul acestuia este să fixeze mai bine stopul, pentru ca filmarea să fie mai stabilă. Noul Garmin Varia RCT715 este deja disponibil pe piață la prețul de 1.980 lei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × one =