Acum citesti
Prezentare Drag 2015. Preţuri şi modele

Joi, 12 martie, a avut loc în Bucureşti prezentarea produselor Drag 2015 şi a celorlalte mărci pe care Velomania SRL. le reprezintă în România. Drag este o companie bulgară care are începuturile în anul 1989 alături de Dragomir Kouzov, ciclist de performanţă. Nouă ani mai târziu au apărut şi primele biciclete cu adevărat marca DRAG. Astăzi compania deţine o mulţime de modele în ofertă, de la bicicletele ultra performante de pistă şi şosea la bicicletele de munte, biciclete fat, de oraş cât şi pentru copii.

Fără doar şi poate şoseaua se află pe lista de priorităţi a companiei datorită numărului mare de modele disponibile. La această categorie echipările încep de la Shimano Dura Ace şi opresc la Shimano Claris. Preţurile variază şi ele de la 33.900 lei pentru modelul de top Drag Fire Bird SL Team Di2, până la doar 1.890 lei modelul de bază Drag Master Comp.

La pistă Drag stă şi mai bine. Nu neapărat din punctul de vedere al ofertei ci al performanţelor obţinute de cicliştii care folosesc aceste biciclete. Astfel vârful de gamă este reprezentat de Drag Blue Bird Track. Doar frameset-ul acestei biciclete costă 8.900 lei. Categoria se încheie cu bicicleta Drag Pista COX la un preţ de 2.999 lei.

biciclete drag 2015 01

Ciclocros-ul a început şi în România să fie din ce în ce mai popular. Pentru această disciplină Drag are în ofertă modelul Corsa disponibil în varianta cu frâna pe disc sau normală şi echipare Shimano Tiagra. Preţurile sunt de 8.900 lei pentru varianta disc şi 7.190 pentru varianta cu frână cantilever.

Pentru mtb oferta este completă şi începe de la bicicletele hardtail sau full suspension şi continuând cu opţiuni pentru roţi de 26 inch, 27,5 inch şi 29 plus fatbike. Hardtail-urile de 26 inch pornesc de la sub 900 lei şi se opresc la 1.990 lei la modelul Drag ZX4 TE. Categoria 27,5 inch începe de la 1.299 lei cu Drag ZX 7R Comp şi se opreşte la 7.590 lei cu Drag Hepta TE, o bicicletă cu cadru din carbon. Categoria populară 29er are preţuri minime şi maxime similare. Astfel începem tot de la 1.299 lei cu modelul ZX 9R Comp şi încheiem cu modelul de top Big Wheelie TE cu preţul de 7.690 lei.

biciclete drag 2015 22

La categoria hardtail încheiem cu fatbike-ul Tundra pe care am avut plăcerea să-l testam în această iarnă. Drag Tundra este disponibil în două variante: Pro, la preţul de 3.590 lei şi echipare Shimano Deore şi Comp la preţul de 2.990 lei şi echipare Shimano Deore/Alivio.

biciclete drag 2015 19

Oferta full suspension este şi aceasta bogată. Categoria începe cu Drag Kink Pro la preţul de 10.890 lei. Puţin mai jos în gamă avem varianta Comp care oferă o suspensie de 180mm, frâne pe disc Shimano Deore şi schimbător spate Shimano Alivio. Preţul acestui model este de 9.490 lei. Modelul de baza full suspension este F5 Pro la preţul de 2.999 lei.

biciclete drag 2015 07

Pentru oraş Drag oferă multe modele, de la biciclete confortabile cu cadru step-through la cruisere pentru parc. Însă atenţia ne-a fost captată de Drag City Hawk Nuvinci. Denumirea dă de gol transmisia de care beneficiază această bicicletă. Este vorba de butucul spate cu viteze interne Nuvinci. Acest sistem oferă schimbări cursive de viteză. Nu există clasicele clic-uri pe măsură ce schimbi vitezele. Este suficient doar să roteşti cursiv de shifter pentru ca rezistenţa la pedalare să crească, iar tu să avansezi din ce în ce mai repede. Preţul acestui model este de 3.890 lei. Categoria „Comfort” se încheie cu Drag Daily o bicicletă cu geometrie mtb, dar confort pentru orice începător. Preţul este de 849 lei.

biciclete drag 2015 12 biciclete drag 2015 13

Doamnele şi domnişoarele beneficiază de modele mountain bike special gândite pentru ele vârful de gamă fiind reprezentat de Drag Grace TE cu roţi de 27,5 inch, frâne pe disc şi transmisie Shimano. Preţul modelului Grace TE este de 1.890 lei.

biciclete drag 2015 21

Şi bicicletele electrice sunt prezente în oferta Drag. Astfel dacă te interesează aşa ceva Drag oferă modelul MotivE la preţul de 7.900 lei. MotivE este o bicicleta de oraş cu cadru step-through. Nou în oferta Drag este modelul electric Grand Canyon Electric – BionX la preţul de 9.990 lei.

Bicicletele încadrate la categoria Lifestyle există într-o vrietate de 5 modele: Oldtimer, One FIxie, Stereo, Boulevard şi Catwalk. Paleta de culori este plăcuta privirii, iar preţurile sunt între 1.350 lei şi 989 lei.

Pentru freestyle avem mai multe opţiuni de modele şi preturi. Este vorba de biciclete cu roţi de 26 inch cât şi BMX de 20 inch. Drag C1 Team este vârful de gamă pentru freestyle la preţul de 2.490 lei în timp ce bmx-ul Drag Onset de 790 lei este cel mai accesibil din ofertă.

biciclete drag 2015 18biciclete drag 2015 08

Copii au de ales între biciclete cu roţi de la 14 la 24 inch. De la modelul cel mai accesibil Drag Rush, 539 lei, la Darg C1 TE cu frâne hidraulice pe disc şi un preţ de 1.319 lei.

biciclete drag 2015 20

Velomania SRL. reprezintă mai multe mărci de produse dintre care enumerăm: componente COX, antrenament Tacx, suspensii Suntour, şei F’izi:k, Selle SMP şi Selle Royal, căşti Giro şi Bell, accesorii Sigma şi Blackburn şi scule Icetoolz.

biciclete drag 2015 11

În România bicicletele Drag pot fi găsite în peste 20 de magazine. Pentru a afla dacă există o reprezentanţă în zona ta de acoperire poţi vizita acest link.

Vezi Comentarii (2)
  • Bicicletele sunt foarte bune pana cand apare prima problema.
    Acum nici un an mi-am luat o bicicleta de la ei. La o plimbare pe calea victoriei, datorita unui obstacol in drum am lovit cu pedala un stalp. In acel moment bratul pe care se afla pedala s-a indoit.

    Am mers cu bicicleta in service si am lasat-o acolo o saptamana ca sa imi schimbe angrenajul cu totul pe banii mei. Cand am venit sa iau bicicleta, ei doar i-au umflat rotile si au spus ca e ok bicicleta. Le-am mai aratat o data ca bratul e stramb ei imi spuneau ca e o chestie psihica. Ca stiu eu ca a fost lovita bicicleta si deaia o simt stramba. Am pus bolobocul ca sa le demonstrez si se vede clar o indoitura de 10 grade. Tot nu au recunoscut de parca pe gratis vroiam sa mi-o repare. Intr-un final au spus ca dau comanda de piese si ca ma suna ei.

    Peste 2 saptamani ii sun eu. Baietii se pare ca au uitat. Imi spun ca ma suna intr-o ora inapoi. Nu m-au mai sunat.

    Urmatoarea zi sun eu iarasi ca sa aflu ca nu exista piese pentru aceasta bicicleta si nu se mai produc altele (desi bicicleta a fost cumparata de mai putin de un an) si ca nu o pot repara deoarece nici alte piese de la alti producatori nu sunt compatibile.

    Deci, am cumparat o bicicleta care nu poate fi reparata sub nici o forma. Cumperi un Drag si la cea mai mica problema ajungi sa il arunci la gunoi.

    Imi pare rau ca am calcat in magazinul Drag si ca le-am dat banii

    • Eu am bicicleta de la ei de 3 ani, sunt mega ultra multumit, mi am cumparat un model mai bine echipat, cu banii dati la Drag in alte parti abia daca luam o echipare Deore ( avand in vedere ca eu am SLX complet), poate altii va cumparati gamele de jos de la ei si ajunge sa va spuneti si voi pararea ca niste domnisoare la coltul mahalalei), baetii de acolo m- au ajutat de multe ori si nu numai pe mine si pe prietenii mei ( care desi nu au biciclete de la Drag, au primit aceasi tratatie ca si mine) Foarte bun exemplu magazinul Drag!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 8 =