Acum citesti
Pedalele Speedplay SYZR Lift rezolvă problema picioarelor cu lungimi diferite

În general majoritatea oamenilor au picioarele ușor inegale, dar dacă această inegalitate este mare pedalatul pe o bicicletă e foarte dificil. Pentru cei afectați de o astfel de problemă, noile pedale Speedplay SYZR Lift rezolvă situația elegant și simplu.

Până acum soluția era de a monta șaibe sub plăcuțele de pe pantof, o soluție bună la pedalat dar deranjantă apoi la mers. De asemenea, conexiunea cu pedala are de suferit, pantoful nu mai stă lipit de aceasta și transmisia puterii e afectată.

Soluția SYZR Lift e mai eficientă, distanțierele fiind incluse în corpul pedalei. Astfel distanța se poate regla ușor fără să afecteze interfața dintre pantof și pedală iar pantoful va avea o plăcuță normală.

Pedalele SYZR Lift au fost prezentate la Interbike dar acum sunt disponibile prin programul Speedplay Custom. Distanțierele sunt disponibile în grosimi de 2, 4, 5, 7, 9, 11, 13 și 15 mm iar axul pedalei poate să aibă lungimi între 50-65 mm, rezolvând și o eventuală problemă de inegalitate a șoldului. Prețul pedalelor de bază este de 199 USD perechea la care se adaugă tariful specific pentru modificarea necesară.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 5 =