Acum citesti
Paul Component Engineering lansează noile etriere Klamper

Paul Component Engineering este o companie cunoscută pentru pasiunea cu care gândeşte, proiectează, testează şi produce componentele de bicicletă. Nedorind pur şi simplu să adopte tehnologia existentă deja în acest domeniu Paul Price, fondatorul companiei, a creat noile etriere Klamper pentru frână mecanică, similare, dar în acelaşi timp diferite faţă de ce există deja pe piaţa frânelor pe disc.

frane paul Klamper 01Rulmenţii sunt mai mari decât folosesc ceilalţi producători, iar acest lucru înseamnă acţionare mai lină a frânei şi o cursă mai mare a plăcuţelor de frână. Mai departe asta înseamnă că discurile tale de frână nu trebuie să mai fie perfect drepte şi nici nu mai trebuie tot timpul să reglezi distanţa dintre plăcuţe şi disc.

frane paul Klamper 05Suplimentar faţă de aceste specificaţii lucrul care iese imediat în evidenţă este reglajul portocaliu care permite şi celor mai atehnici să-şi ajusteze singuri frânele.

frane paul Klamper 03Nu în ultimul rând noul etrier Klamper permite schimbarea braţului de acţionare pentru a se potrivi manetelor de frână care pot fi cu tragere scurtă sau lungă. Dacă ai cumpărat etrierul cu braţ de acţionare greşit îl poţi schimba contra sumei de 30$. Culorile disponibile sunt negru şi argintiu.

Etrierele se livrează cu plăcuţe de frână Kool-Stop însă nu vin la pachet şi cu discuri. Greutatea este de 211 grame, sunt fabricate din aluminiu 6061, iar preţul este de 179$ / etrier.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × five =