Acum citesti
Muc-Off All Weather este noul ulei pentru lanț de bicicletă, potrivit pentru orice vreme

Odată cu sosirea iernii Muc-Off lansează un nou lubrifiant pentru lanț, destinat oricărui tip de vreme – însorită, umedă, ploioasă, geroasă. Muc-Off All Weather este gândit să protejeze lanțul indiferent pe ce vreme pedalezi și indiferent de tipul bicicletei, fie că-i mtb, cursieră, gravel sau bicicletă de oraș.

Știm însă că uleiurile pentru lanțul bicicletei sunt diferite, în funcție de vreme. Dacă pentru vreme buna dăm cu „dry”, un ulei subțire care nu atrage praful, dar care se cam și „consumă” repede, pentru ploaie sau iarnă dăm cu „wet”, care atrage murdăria, dar în schimb e mai vâscos, rezistând la apă, protejând lanțul chiar și pe torențială sau lapoviță. Însă Muc-Off All Weather promite să facă treabă bună tot timpul anului.

Noul Muc-Off All Weather este, și acesta, biodegradabil și, de asemenea, conține marker UV pentru a putea să și vezi în detaliu cât de bine ai uns lanțul, dacă îl luminezi cu o lanternă UV.

Noul ulei de lanț Muc-Off All Weather pentru orice vreme, are un preț anunțat de 7,5 euro pentru recipientul de 50 ml sau 11 euro pentru recipientul mai mare, de 120 ml. Muc-Off este disponibil în România la multe din magazinele specializate de biciclete.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 3 =