Acum citesti
Marzocchi lansează tija de şa reglabilă Espresso

Noua tijă de şa reglabilă de la Marzocchi, Espresso Push Dropper (EPD), va fi disponibilă în varianta standard şi stealth şi cu diametre de 31,6 şi 30,9 mm. Cursa este de 125mm pentru început, iar mai târziu în an se va lansa şi un model cu o cursă de 150mm.

tija de sa reglabila Marzocchi Espresso Push Dropper 01

Numele Espresso vine de la stratul lin care acoperă braţul culisant. Compania spune că tija va lucra bine în orice condiţii meteo. La interiorul tijei se află trei role care ghidează partea culisantă în aşa fel încât mişcarea să fie perfect verticlă fără rotire accidentală.

tija de sa reglabila Marzocchi Espresso Push Dropper 02

La modelul stealth cablul trage maneta care acţionează valva amplasată la capătul de jos al tijei. Butonul este folosit şi pe post de valvă pentru camera de aer. Acesta îţi permite să ajustezi presiunea pentru a regla rata de revenire. La versiunea standard, cu cabul la exterior, valva şi butonul sunt poziţionate în partea de sus a tijei.

tija de sa reglabila Marzocchi Espresso Push Dropper 03

Offset-ul şeii este de 15mm, iar greutatea anunţată este de 530g inclusiv cablu şi telecomanda pentru ghidon. Tija de şa reglabilă Marzocchi Espresso Push Dropper va fi disponibilă pe piaţă la mijlocul lui iunie la preţul de 339 euro pentru modelul cu cablu la exterior şi 379 euro pentru modelul stealth cu ghidare internă a cablului.

tija de sa reglabila Marzocchi Espresso Push Dropper 04

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − 4 =