Acum citesti
KS Suspension debutează la gravel cu ghidoane, pipe, dropper-e și furci cu suspensie

Cunoscuți pentru tijele lor de șa cu reglare hidraulică, KS Suspension intră acum și pe piața componentelor dedicate bicicletelor gravel.

Tija de șa KS Rage-iS 27.2

Deși bicicletele gravel sunt duse pe teren tehnic mai rar decât mtb-urile, nu sunt rare situațiile când o șa mai joasă te-ar ajuta într-o situație limită, tehnică. Tija de șa hidraulica KS Rage-iS 27.2 are un diametru de 27.2 mm și oferă cursă de 65 mm sau 100, lungimile tijei fiind de 380 mm sau 415 mm. Rage-iS e ideală dacă participi la un concurs, indiferent dacă este de CX sau trail, fiind bună și pentru enduro-mtb la nivel de agrement.

KS Rage-iS este disponibilă și în variantele de diametru de 30.9, 31.6 și 34.9 mm, fiind echipate cu același arc pe aer, clemă superioara de prindere îmbunătățită și unghi mai vertical al acestei cleme, pe care îl găsești la gama LEV Integra.

Tija de șa dispune și de maneta pentru ghidon KG Drop 2.0 proiectată să fie instalata pe ghidon „drop” specific gravel, ciclocros și cursieră.

Maneta este făcută să fie instalată pe partea stângă a ghidonului. Designul „dual-paddle” o face să fie ușor accesibilă când ești pe secțiuni mai dificile de traseu. Maneta se prinde de ghidon cu ajutorul colierului de 22.2 mm care se poate ascunde ușor sub ghidolină, pentru o estetică frumoasă.

Ghidonul KS Ether Gravel

Ghidonul pentru gravel KS Ether Gravel vine în trei opțiuni – Ether Carbon Gravel, Ether Carbon Riser și Ether Carbon Flat. Însă doar varianta Gravel a fost optimizată să ofere viteză, fie că ești pe asfalt sau pe lângă asfalt.

Ghidonul oferă ergonomie care îmbunătățește aerodinamica riderului și controlul. Dispune de un rise de 18 mm pentru confort mai bun, lățimea fiind de 420 sau 440 mm. Varianta de 420 mm are o greutate de 270 g în timp ce ghidonul mai lat are o greutate doar cu 5 grame mai mare. KS Ether Gravel oferă posibilitate pentru ghidare internă a cablurilor, grosimi variabile ale pereților pentru atenuarea vibrațiilor și diametru de prindere de 31.8 mm.

Pipa KS Ether Forged XC și Gravel

KS continuă colecția de componente noi cu pipa KS Ether pentru cross country și gravel. Fiind fabricată din aluminiu, pipa este ușoară, KS precizând că și ea reușește să atenueze o parte din vibrații.

Pipa este disponibilă în mai multe opțiuni de rise, de la 6 grade până la 17 grade, pentru cei care preferă o poziție mai dreaptă pe bicicletă. Lungimile sunt de 70, 90 și 100mm.

Furca KS GTC Flat Mount

Dar poate cel mai important produs dedicat disciplinei gravel de la KS este noua furcă cu suspensie GTC Flat Mount, cu a sa cursă scurtă, dar eficientă, de 40 mm. Furca este echipată cu coroană din aluminiu forjat, brațele fiind dintr-o combinație de carbon cu aluminiu. Reglajele sunt pentru rebound și lockout.

Folosind această furcă poți instala roți de maxim 700c cu 50 mm lățime. Așadar spațiul este suficient pentru anvelope foarte late. Alte specificații ale noii furci sunt țeava steerer conică, instalare flat-mount pentru frâna, offset de 46 mm și prindere cu ax 100×12 thru-axle.

Prețul noilor produse nu a fost încă anunțat.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =