Acum citesti
KMC introduce lanțurile pentru 12 pinioane

Mulți cicliști doresc mai mult decât pot oferi lanțurile standard de la producătorii de componente, astfel că firme cum e KMC încearcă mereu să ofere variante care să aducă un plus de performanță și de aspect dar și un minus de greutate. Astfel, KMC lansează primul lor model pentru noile transmisii cu 12 pinioane, KMC X12-1, ce folosește profilul X-Shift pentru a oferi silențiozitate și schimbări rapide pe toate rapoartele casetei și posibil în viitor și pentru schimbarea foilor, deoarece putem să ne așteptăm ca și cursierele să treacă în curând la cifra 12.

În plus, lanțul este oferit și cu tratament auriu din nitrit de titan care îl face să funcționeze chiar mai bine, rămânând mai curat.

Noul lanț X12-1 va fi disponibil auriu, auriu cu negru și argintiu, modelul de top fiind cel auriu, al cărui tratament cu nitrit de titan face suprafața acestuia foarte fină astfel că noroiul și mizeria aderă foarte greu, un lanț curat însemnând pedalare mai eficientă, zgomot mai mic și uzură redusă a casetei extrem de scumpe de 12 pinioane.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =