Acum citesti
Din toamnă/iarna 2020/2021EVOC te va proteja cu noua tehnologie Liteshield PLUS

Cunoscutul producător de rucsacuri EVOC, va lansa în această toamnă, o nouă protecţie denumită Liteshield PLUS.

Liteshield PLUS îţi va proteja spatele când eşti pe bicicletă sau în zăpadă, pe schiuri şi snowboard, acum la nivelul 2 – EN 1621-2. Protecţia este flexibilă ergo-dinamic, şi uşoară. Liteshield PLUS este alcătuită din două componente – polipropilenă expandată EPP şi un strat purtător din TPU. Peleţii EPP sunt formaţi sub presune foarte mare plus abur şi simultan lipiţi pe stratul purtător, fără să mai fie nevoie astfel de adezivi.

Spuma EPP foarte comprimată, este predefinită ca formă, lucru care asigură protecţie optimă a spatelui din partea de sus până jos la osul sacru. Designul noii protecţii dispune şi de o multitudine de canale de ventilaţie, pentru a permite aerului să circule liber pe spatele tău.

Forma segmentată a protecţiei asigură de asemenea, şi flexibilitate foarte bună în toate direcţiile întrucât protecţiile în forma simbolului „plus”, se pot mişca independent, în funcţie de nevoi. Asta înseamnă că forma se adaptează perfect mişcărilor corpului tău în timp ce protecţia rămâne cât se poate de aproape de şira spinării.

Specificaţii:

  • Standard CE: EN 1621-2
  • Certificare TUV şi GS
  • Nivel 2: cu forţă reziduală medie de 8,23 kN, 95% din impact este absorbit
  • Greutate: 168 g
  • Mărimi: S/M şi L/XL
Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 16 =