Acum citesti
Compania Vista Outdoor cumpără Bell, Giro, Blackburn și C-Preme

vista-outdoor-buys-bell-giro-blackburnCompania Vista Outdoor, Inc. a cumpărat în vara anului trecut firma Camelbak pentru suma de 412 milioane de dolari, iar acum s-a angajat să cumpere mărcile Bell, Giro, Blackburn și C-Preme de la actualul proprietar, BRG Sports. Vista deține de asemenea compania Bollé.

Preluarea se va face contra sumei de 400 milioane USD, Vista devenind astfel un jucător principal pe piața căștilor de ciclism și de schi. C-Preme aduce produse de protecție a capului pentru copii și pentru alte sporturi. Blackburn aduce o gamă completă de genți de ciclism, scule, lumini și accesorii.

Cum marca Race Face a fost cumpărată de Easton de la BRG Sports, compania nu mai are practic acum nimic în comun cu ciclismul.

Vista Outdoor Inc. este o companie internațională ce produce în domeniul sporturilor de tras la țintă și a produselor outdoor, produsele lor fiind distribuite printr-o rețea internațională. Sediul central este în Utah, S.U.A. iar fabricile sunt localizate în 10 state americane, Canada, Mexic și Puerto Rico, având sedii și în Asia, Australia, Canada, Europa și Noua Zeelandă. Preluarea tuturor acestor mărci o va face un jucător important pe piața mondială de produse de ciclism.

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × four =