Acum citesti
Câștigătorii concursului foto al lunii Martie

Cu greu am ales câștigătorul concursului foto din luna martie, dat fiind faptul că a trebuit să alegem dintre multe poze bune. Juriul a deliberat, iar aceștia sunt câștigătorii:

Locul 1: Dive in the sun – trimisă de Arion Dan – o trusă de scule BBB Compact S în valoare de 399 Lei
Locul 2: Happiness – trimisă de ivory – ciclocomputer BBB Dashboard cu 6 funcții
Locul 3: Short ride – trimisă de hegoat – Suport Bidon BBB Fuel Tank roșu

Cum poza primului loc nu este realizată în România am făcut o scurtă cercetare pe Facebook pe profilul celui ce a trimis-o pentru a-i testa veridicitatea. Și cum chiar el este cel din fotografie, pot să-i transmit că nu are gusturi deloc rele pentru traseele de antrenament.

Felicitări tuturor participanților, pe care-i așteptăm în continuare cu fotografii.

Cei trei câștigători au fost contactați pe e-mail în vederea furnizării datelor de contact pentru expedierea premiilor.

 

 

Vezi Comentarii (19)
  • Niciodata nu am inteles ideea de a oferi un premiu de valoare cuiva care are o situatie financiara buna spre foarte buna. O fi din cauza ca acesta va fi motivat sa cumpere si alte produse?

    Nu vreau sa jurizez pentru ca n-am nici un drept, insa se putea mai bine.

  • eu cred ca merita premiul….si astea cu da-i premiul din mila e clasica pentru romania.in loc sa fie impulsionati, sa dea tot cei mai bun din ei…asteapta mila…hai sa venim cu o poveste tragica, sinistra si sigur castigam! LAME!

  • Nu e vorba sa dea premiul celui mai sarac, dar poza nu merita locu I doar pentru ca e facuta in alta tara, erau altele mai bune. Ma retrag, intelegeti ce vreti.

  • Acest concurs trebuia castigat in functie de numarul de vizualizari, nu de parerile voastre. Masa determina castigatorul nu 5 baieti care scriu pe un site si se ascund sub numele Freerider. Daca voi credeti ca cele 3 poze sunt de luat in seama sau de castigat, lucrurile pentru mine sunt clare. Fie faceti favoritisme, fie s-a votat cu spatele la monitor. Ar trebui sa vada si Maros Bike cui oferiti voi premii si cum. Ramaneti obiectivi baieti, daca acordati premii pentru fotografii, studiati arta asta. A castigat jumatate de biciclist care sta ca un cangur pe o bicicleta mult prea mica, doar pentru ca a trecut de meleagurile tarii. Am urcat o poza si la concursul din aprilie dar acum imi pare rau, as vrea s-o sterg si poate ma ajutati sa fac asta. Multumesc.

  • Salut Geo! Am optat pentru aceasta varianta, deoarece la concursurile precedente – cand se puteau acorda voturi – se trisa intr-una (se vota cu IP-uri false). Apoi, cititorii ne-au cerut sa luam noi decizia. Si am facut-o. Oricum, crede-ma, oricare din varianta am aborda-o, tot cu discutii ar fi. Fotografia ta de la concursul din aprilie a fost stearsa conform cererii tale. O zi placuta!

  • Salut. Sincer nu inteleg de ce se discuta atat pe acest subiect. Site-ul este dedicat BICICLETELOR si CICLISMULUI. Cei pasionati de asta se pot pune la curent cu ultimele aparitii in domeniu, cu un calendar de curse, cu ultima „moda” in echipamentul de ciclism si multe alte lucruri foarte interesante. Faptul ca oamenii astia mai organizeaza si cate un concurs cu premii pentru fanii lor este un bonus. Trebuie luat ca atare. Daca iti cumperi o bicicleta si primesti , cf promotiei o pereche de manusi zici multumesc si le iei, nu faci galagie ca vrei o casca. Revenind la concursul foto, pozele sunt castigatoare sunt ok, mai ales vazand anterior si ce alte poze au mai participat. Unele din ele fiind jalnice. Decat sa trimiti o poza facuta prin fata blocului, trucata sau aranjata mai bine nu trimiti. Iar daca 70% sunt poze de genul asta nu le poti compara cu cele participante la vreun concurs de pe vreun site dedicat fotografiei. Eu apreciez in primul rand bonusul = concursul in sine. Cred ca mai avem pana o sa apara si poze mai bune, este ca si cultura asta a bicicletei din Romania, la inceput, timida dar in crestere. Asa ca participa, da ce ai mai bun in tine si pentru ca asta nu va fi niciodata suficient, da si mai mult.

  • @Alex: concursul foto a generat mereu discuții, nici nu este nimic nou sub soare. Tu ai dreptate, dar din păcate unii cred că așteaptă cu totul altceva de la noi…. până la urmă, cum spuneai și tu, aceasta este o revistă de informații nu un site de oferit cadouri.

  • Se pare ca nu sunt singurul care are parerea aceasta, nici n-aveam cum sa fiu. Total de acord cu Geo.Mandita. A fost ultima mea participare la vreun concurs de acest gen. Numai bine!

  • Putina dezamagire, tot respectul pentru initiativa si ca organizati astfel de concursuri cu premii, dar daca v-ati apucat de el sa faceti bine si in primul rand corect. Parerea mea (ca si fotograf) ca primul si al doilea nu are ce sa caute pe podiu, mai ales al doilea, da dovada ca juriul e incompetent in domeniul foto, sau (ce nu vreau sa cred) au fosti condusi de alte interese. pacat..

  • @Ozn, Istvan: vă spun amândorura, pe drept cuvânt, că acest concurs foto este și va fi mereu o sursă de nemulțumire pentru unii sau alții. Prima dată a fost săptămânal și existau nemulțumiri. Apoi l-am făcut lunar. Au existat în continuare nemulțumiri, deoarece se acordau voturi de pe IP-uri false, iar în mai puțin de o oră persoanele în cauză acumulau sute de voturi. I-am descalificat, au protestat. Apoi ni s-a cerut clar și răspicat ca să luăm noi decizia. Și uite, că istoria se repetă. Cum ar trebui să fie defapt acest concurs foto și cine ar trebui să-l jurizeze? Intenția este de a-i premia pe cei care trimiti fotografii interesante, spectaculoase. Am fost trei persoane care au decis asupra fotografiilor, în niciun caz una singură. Noi suntem deschiși la propunerile voastre așa cum am fost de fiecare dată, dovadă fiind faptul că forma acestui concurs s-a schimbat constant. Dacă cineva propune o variantă ce poate fi pusă în practică, o adoptăm cu cea mai mare plăcere.

  • Intr-adevar, nu suntem experti in fotografie si am jurizat dupa parerile noastre, care sunt subiective, la fel ca si ale celorlalte persoane care fiinteaza pe fata pamantului. Nu putem multumi pe toata lumea, desi ne straduim sa oferim, prin FreeRider.ro, un loc unde persoanele pasionate de bicicleta si de ciclism sa gaseasca informatiile de care au nevoie si sa impartaseasca experiente, idei si pareri. Insa, din moment ce facem un demers care vizeaza un public relativ larg, este imposibil sa nu ne lovim de controversa. Cum zicea si colegul meu, oricum am fi facut acest concurs, nu ar fi iesit bine. Cat despre alte interese, probabil erau mai usor de reperat de marea masa a vizitatorilor care, vazand ca suntem aserviti, ar fi incetat sa ne mai frecventeze site-ul. La final, avem si noi o singura doleanta. Noi reusim sa ne tinem in frau vocabularul cand nu ne convine ceva, iar aceeasi pretentie o avem si de la restul persoanelor care ne viziteaza. In rest, multumim pentru feedback.

  • Nu mi-am permis sa spun ca sunt fotograf, dar acum ca tot am zis-o, imi sustin ce am spus inca de la inceput.

    @Free Rider, nu sunt in masura sa dau sfaturi despre cum ar trebuit sa faceti. Tot ce am avut de spus am spus in primul comentariu

  • Scrieti aici ca ati premiat fotografiile interesante, spectaculoase, dupa parerea voastra pozele astea au fost cele mai interesante sau spectaculoase? (aici ma refer la fiecare dar cel mai mult la al doilea) Parca descrierea concursului era asa: „cea mai bună fotografie a ta cu bicicleta” si nu cea mai interesanta sau spectaculoasa poza. Doar ca observatie

    Evident versiunea cu voturile nu functioneaza, cum stim cu totii sunt multi baieti destepti aici la noi in tara cum spunea si Basescu. Jurizarea e cea mai buna metoda, dar e foarte important cine face parte din juriu, neaparat toti trei trebuie sa fie fotografi (daca aveti posibilitatea profesionali si din domeniu), pentru ca nici la un meci de box nu pui un arbitru de fotbal..

  • Fraţilor m-am lămurit… Am trimis o poză să văd ce şi cum… Cum-necum, trebuie să ceri ajutorul unuia care mai ştie atunci când jurizezi un concurs de ceva, orice, trebuie să fie cineva care se pricepe bine pe domeniul ăla… Apoi, saitu’ ăsta are ceva notorietate… parcă e chiar păcat să nu alegi pozele cu adevărat bune şi erau câteva… Am mai trimis eu poze pe la o revistă şi nu am primit nimic dar pe urmă s-au folosit de poza mea şi au pus-o taman pe copertă că doar fusesem de acord să o poată folosi când m-am înscris… E şi ăsta un mod de a face rost de poze bune pe gratis… Ce aţi ales e slab şi nu spun asta pentru că nu a ieşit poza mea, ci pentru că am văzut şi poze mai bune. Oricum eu nu am nici o problemă să arăt celor ce citesc comentariile de aici, asta a fost poza mea din concurs:
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2802524550314&set=a.1301055614529.2036698.1474595511&type=3&theater
    Pentru mine s-a încheiat participarea la concursurile organizate aici până în momentul în care voi observa o schimbare care ţine de profesionalism… Ca mine văd că sunt şi alţii şi în felul ăsta pierdeţi poze bune care v-ar fi putut fi de folos… Spor!

  • @Teo ai dreptate. Pozele castigatoare sunt mai mult decat banale. Castigatorul a castigat doar pentru ca … a prezentat un peisaj care nu este din RO. Felicitari castigatorului ca are posibilitatea sa calatoreasca! Nu are nimic special. Locul 2 – cred ca poza are 50 de ani, si a fost pusa de bascalie. Poza de pe locul 3 nu are nimic deosebit, este si un pic blurata. In schimb poza lui Teo are adrenalina (subiectul este in aer), claritate, etc. Nu cred ca voi participa la un concurs in situatia data, respectiv cu un asemenea juriu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − five =