Acum citesti
Bryton anunță, neoficial, radarul de bicicletă Gardia R300

De prea multă vreme radarul Garmin Varia nu avea concurență. Astăzi are două, mai precis Bryton Gardia R300 și Magene L508. Dacă nu știai încă ce este „radarul pentru bicicletă”, acesta este un mic device electronic, instalat în spatele bicicletei, pe tija de șa, care ține loc și de stop, și care te informează, prin intermediul ecranului unui ciclocomputer compatibil, dacă sunt mașini în spatele tău, dacă vin spre tine și cât de repede.

Deși încă nelansat oficial, câteva informații despre noul radar Bryton Gardia R300 sunt disponibile. Spre exemplu greutatea sa este de 68 grame, mai ușor decât Varia, autonomia maximă fiind de 27 ore, mult mai mare decât la Varia. De asemenea, se instalează pe tija de șa folosind montant Bryton, care nu este compatibil cu Garmin.

Stopul integrat oferă 5 moduri de iluminare, inclusiv unul pentru când faci parte dintr-un grup de cicliști. De asemenea, dispune de senzor de inerție, astfel, când încetinești sau frânezi, stopul devine mai luminos. Încărcarea se face prin mufă USB-C, iar conectivitatea cu ciclocomputerele compatibile se face prin BT și ANT+. Important de știut este că funcționează nu doar cu ciclocomputerele Bryton ci cam cu orice de pe piață care dispune de conectivitate ANT+ și BT și știe să se împerecheze cu un radar.

Prețul anunțat este de 129,95 euro, față de aproximativ 196 cât este Garmin Varia. La noi va fi disponibil anul acesta, prin Bikefun.ro, importatorul oficial Bryton în România.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 3 =