Acum citesti
Black Friday la Moș Ion Roată

Bucureşti, marţi 20 noiembrie, magazinul de biciclete Moş Ion Roată anunţă că face parte din categoria comercianţilor ce participă la campania Black Friday. Multe lucruri sunt preluate în România din ţările vecine, mai mult sau mai puţin apropiate, mai mult sau mai puţin bune. Alături de Halloween, Black Friday vine de la americani şi este un fel de sărbătoare ce se devine din ce în ce mai simţită şi în România.

Black Friday marchează începutul sezonului de reduceri şi cumpărături de iarnă. I s-a spus „Black” datorită aglomeraţiei infernale din trafic şi din magazine care se crea cu această ocazie.

Moş Ion Roată pune la bătaie reduceri de 40% şi 15% la produsele din magazinul său. Însă pentru că nu vorbim de electronice şi electrocasnice, Moş Ion Roată îi invită pe biciclişti şi bicicliste în magazinul său şi în ziua de sâmbătă, pentru încă o zi neagră. Pentru ziua de vineri, programul este mai lung cu 2 ore.

Black Friday la Moş Ion Roată se desfăşoară potrivit regulamentului de pe site: www.mosionroata.ro/Black-Friday-la-Mos-Ion-Roata

via Mos Ion Roată

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + 17 =