Acum citesti
Bike Discount Megastore: hypermarket de biciclete pe 24.000 metri pătrați

De curând, în Germania, mai precis la Bonn, s-a deschis primul hypermarket pentru biciclete din lume. Poartă denumirea de Bike Discount Megastore și se întinde pe o suprafață de 24.000 metri pătrați. De-a dreptul uriaș.

bike_discount_megastore_fr

În prima zi, reprezentanții magazinului au declarat că au vândut foarte multe accesorii și îmbrăcăminte, dar și biciclete, toate Radon-urile și Cube-urile fiind vândute integral. Bike Discount Megastore însă găzduiește numeroase brand-uri de biciclete, accesorii sau echipament.

Deoarece conceptul a înregistrat un succes uriaș, reprezentanții Bike Discount Megastore au declarat că iau serios în considerare posibilitatea de a extinde rețeaua de magazine.

via Bike Discount Megastore

Vezi Comentarii (5)
  • Eu sper sa nu, pentru a sustine magazinele din Romania, care spre deosebire de alea in Vest nu au aceleasi discounturi, pentru ca nu pot cumpara asa mult. De ce? Pentru ca multi se intereseaza de piese in tara, apoi pentru 5 lei mai ieftin cumpara din Germania 😉

  • Vlad, speri gresit. Aici il sustin pe Bogdan. Cumpar de mai bine de 1 an, atat eu cat si prieteni de ai mei, din acest magazin online, si nu pot compara preturile din RO sub nici o forma. De ce a-s sustine magazinele din Romania ? Sa fac toti importatorii gen DHS cu bani !? Gresit, mai bine astept 3-4 zile si imi cumpar din Germania de unde cand desfac coletul gasesc si ce am comandat nu alte surprize 😛

  • Aici crezi gresit. Exista cel putin un magazin in tara care are preturi comparabile cu orice magazin din Germania si mai mici decat in Romania.
    http://www.cyclemaster.ro/index.php?route=product/product&product_id=183 uite un exemplu scurt.
    Dar problema mea e ca multi au pretentii de piese si biciclete de teste, sa probeze casti si alte magarii si apoi pentru 5-10 lei diferente isi cumpara din afara tarii. Aia nu mi se pare normal, ca asa ii sustinem pe ei si vor avea preturi mai mici, iar Romania fiindca nu vinde nu va putea face astfel de preturi.
    Nimeni n-a zis sa bagi banii in conturile DHS, dar gandeste-te un pic, cel putin 75% din magazinele importante din tara organizeaza curse sau sustin sportivi. NU CRED ca bike discount va face asa ceva de graba in Romania 😉

  • Vlad, clar esti influentat de vre-un patron sau magazine din ro. Mi-ai dat acel exemplu fix tampit. Siteul este f slab asta ca un detaliu, asta de mi-o spui tu cu cei de probeaza sau testeaza, mi se pare normal ca o face si apoi cumpara din alta parte asta este alta problema de care chiar mie unu nu-mi pasa. Fiecare isi alege ce magazine doreste. Iar legat de sustinerea sportivilor, asta deja este un subiect foarte delicat, in care nu as vrea sa intru ca nu tine de competenta mea, plus ca bike discount isi va sustine clar sportivii sai din Germania, ce magazinele din Romania sustin sportivii din afara, din cate stiu eu nu. In fine devine cancan discutia si nare sens, fiecare vede lucrurile ca el. Bafta !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − fourteen =