Acum citesti
Biciclop oferă lecții gratuite de pedalat celor care cumpără o bicicletă nouă

Biciclop, împreună cu Școala de Pedalat, înaintează viitorilor posesori de biciclete noi o propunere interesantă, dacă nu cumva utilă pentru câțiva dintre aceștia. Practic, Școala de Pedalat oferă lecțiile de mers pe bicicletă, iar Biciclop oferă fie o reducere de preț la cumpărarea unei biciclete noi, fie un astfel de curs din partea casei.

biciclop

Cele două variante ale programului desfășurat arată astfel:

  • Înscrie-te la o lecție individuală cu antrenor personal în cadrul Școlii de Pedalat ca să înveți să mergi pe bicicletă și vei primi banii cheltuiți pe aceasta atunci când îți vei cumpăra o bicicletă nouă de la Biciclop.

Sau

  • Achiziționează o bicicletă de la Biciclop și magazinul îți oferă cadou, pentru tine sau un prieten, o lecție gratuită pentru a învăța mersul pe bicicletă.

Motivele care au stat la baza acestui proiect sunt, conform comunicatului Biciclop, faptul că „în România sunt sute de mii de persoane adulte care nu știu deloc să meargă pe bicicletă sau nu s-au mai urcat pe o bicicletă de ani de zile”.

Promoția se referă la cursul “Coaching 1to1” din oferta Școlii de Pedalat, în valoare de 99 de lei. Întreaga sumă va fi returnată cursanților în cazul achiziționării primei biciclete de la Biciclop, prezentând dovada participării la cursul Școlii de Pedalat. Promoția nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții și este valabilă pentru toate bicicletele comercializate de Biciclop.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + nineteen =