Acum citesti
BH Bikes adaugă tracker GPS pe bicicletele sale electrice

Spaniolii de la BH au anunţat o soluţie relativ unică prin care pot urmări bicicletele lor electrice de top. Noul modul GPS Easy Motion se inserează într-un locaş special din compartimentul bateriei pentru a le permite proprietarilor să-şi urmărească bicicletele. Mulţumită unei aplicaţii de pe telefon utilizatorul poate să-şi monitorizeze bicicleta şi setările conexiunii.

BH Easy Motion GPS Tracker 06

Senzorul GPS se află într-un compartiment securizat în interiorul bateriei încuiate. Acesta comunică prin GPS cu ajutorul unui card SIM standard. Mulţumită acestui sistem proprietarii se pot asigura că bicicleta este tot acolo unde au lăsat-o încuiată.

Untitled-1

Întrucât dispozizivul se alimentează direct de la acumulatorul de mare capacitate al bicicletei practic nu mai ai problema terminării bateriei gps-ului. În plus pe aplicaţia de pe telefon eşti informat şi cu privire la nivelul bateriei motorului electric al bicicletei. Tot prin aplicaţie poţi să porneşti sau să opreşti gps-ul şi să alegi cât de des să raporteze locaţia.

Noul sistem este compatibil cu aproape întreaga gamă de biciclete electrice BH de la rapida Nitro City care atinge şi 45 kmh la BH Revo Scrape 27.5″ şi chiar fat bike-ul BH Evo Big Foot Pro cu tracţiune integrală.

Noul Easy Motion GPS Tracker de la BH se vinde separat şi costă 170 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 3 =