Acum citesti
Atelierele Pegas caută coechipieri

Pegas doreşte să-şi extindă reţeaua de distribuţie în România. Din acest motiv a început acţiunea de înrolare a magazinelor și service-urilor de biciclete cu potențial de a deveni partener Pegas. Anul viitor, toți românii vor putea testa bicicletele în orice colț al țării.

biciclete pegas 01

Marca româneasca de biciclete care a bucurat copilăria multora dintre noi încearcă să ajungă la câți mai mulți dintre cei care au avut un Pegas sau și-au dorit să aibă unul.

În cazul in care administrați sau vă ocupați de achiziții pentru un magazin care comercializează biciclete sau are un raion de biciclete vă rugăm să completați chestionarul de intenție. În cazul în care aveți un service de biciclete și faceți personalizări de biciclete sau recuperați biciclete avariate vă rugăm de asemenea să luaţi legătura cu Pegas.

biciclete pegas 02

Ulterior veţi fi contactaţi pentru a discuta împreună oferta comercială și detaliile de livrare. Pentru a consulta lista magazinelor care fac deja parte din Echipa Pegas va rugăm vizitaţi această pagină. Iar daca doriți să vedeți oferta actuală de biciclete Pegas, dar și de accesorii puteţi vizita site-ul www.bicicletapegas.ro. Cucerește orașul cu Pegas!

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + 14 =