Acum citesti
76Projects propune un suport GoPro pentru top tube

Dacă obișnuiești să filmezi des sau mult, în timp ce ești cu bicicleta la plimbare, antrenament sau concurs, atunci ai putea fi interesat de Every Day Carry, un suport prototip de la 76Projects. Cu ajutorul acestui montant, camera ta GoPro sau similar, poate fi fixată pe țeava top tube, fiind astfel foarte la îndemână pentru momentele când vrei să filmezi, fie oprit, fie în timp ce pedalezi. Mult mai la îndemână decât când trebuie să o scoți din rucsac sau chiar buzunar.

Sistemul de fixare este în stadiul de prototip, folosind acum un alt sistem de fixare deja existent de la 76Projects. Avantajul acestui sistem de „transport” al camerei video, nu este doar faptul că acum o ai la îndemână tot timpul ci și ca prinderea de bicicletă se face cu ajutorul unui mâner de care prinzi camera. Obții astfel și mânerul cu care manevrezi mai ușor camera video.

E drept că în acest moment suportul poate fi fixat doar pe cadrele care au găuri pentru șuruburi în top-tube, lângă pipă, opțiune întâlnită mai des la bicicletele gravel. Dar producătorul spune că va fi disponibilă și o versiune cu prindere aderentă cu chingi.

Aflat încă în stadiul de prototip, suportul de GoPro pentru top tube nu are încă un preț, dar acesta ar putea fi în jurul valorii de 45 euro, dacă ne uităm la alte produse similare ale fabricantului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 12 =