Acum citesti
Inconfundabilele roți Crank Brothers, disponibile pentru gravel bike

Roțile Crank Brothers sunt unele din piesele de bicicletă pe care le recunoști de la distanță, cu spițele lor pereche și cu întindere de la mijloc. Ei au intrat și pe piața în continuă creștere a gravel bike-urilor cu modelul Zinc 3 Gravel, care păstrează toate elementele de identitate ale mărcii! Roțile sunt compatibile cu casete de 11 pinioane, sunt disponibile pentru SRAM XD și folosesc fie ax thru, fie QR clasic. Ele sunt disponibile deja pentru începutul de sezon.

Seria Zinc este complet nouă în gama Crank Brothers și începe cu modelul 3, care este de obicei modelul de top din aluminiu.

Roțile au jante doar pentru frâne pe disc, cu lățimea internă de 21 mm și externă de 25.5 mm și profil de tip hooked. Datorită sistemului inovator de prindere a spițelor de urechi exterioare, folosit la toate roțile Crank Brothers, jantele nu sunt găurite fiind perfect etanșe și gata pentru a fi folosite tubeless.

Profilul jantei are un canal central ce permite instalarea facilă a anvelopelor și margini înclinate spre exterior pentru a așeza ușor anvelopa pe poziție. Jantele sunt recomandate pentru anvelope între 32-400 mm, fiind proiectate pentru utilizare off-road.

Tipul unic de spițe folosite de Crank Brothers are avantajul de a aduce greutatea înspre centrul rotațional al roții, ceea ce face inerția rotațională mai mică și permite accelerări mai ușoare. Sistemul de spițe împerecheate este și foarte rezistent și ușor de centrat.

Roțile Zinc 3 Gravel au o greutate de 1645 g perechea și costă 750 USD. Ele folosesc noii butuci din aluminiu prelucrat CNC, cu prindere de disc pe 6 șuruburi. Freewheel-ul compatibil cu 11 pinioane Shimano/SRAM folosește 3 clicheți și 21 de dinți pentru un unghi maxim de angajare de 17 grade, caseta XD fiind disponibilă separat.

Roțile vin echipate pentru a fi folosite cu ax thru de 15×100 mm și 12×142 mm, dar sunt incluse capace pentru a le adapta la ax QR simplu. Momentan nu există adaptori pentru ax de 12 mm în față.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − eighteen =