Acum citesti
Ibis Exie 2023, cu un preț de pornire mai mic…

Dar nu foarte mic! În momentul lansării, Ibis Exie era oferit pentru aproximativ 8.800 de euro, pe când începând cu anul acesta, vor exista trei versiuni de echipare, iar cea mai ieftină dintre acestea va costa 4.999 de euro. Cum este posibil ca prețul să se fi înjumătățit pentru modelul de bază când cel de top era oferit pentru 14.000 de euro? Prin relocarea producției: cadrele nu mai sunt construite în America, ci în Vietnam, iar asta scade dramatic costurile. O diferență clară se remarcă la capitolul greutate: noile cadre cântăresc cu 250 de grame mai mult (doar 1.99 kg în total cu tot cu amortizor), însă altfel, acestea sunt complet identice. Iar garanția de 7 ani este încă valabilă.

Astfel, acum că am lămurit acest aspect, merită menționat că 3 versiuni de echipare sunt disponible care utilizează aceeași furcă Fox 34 Perforomance și amortizorul Fox Float DPS, doar restul de componente diferă. Interesant este faptul că modelul de bază, poate fi achiziționat tot cu 4.999 de euro, indiferent dacă optezi pentru o transmisie Sram Nx/Gx sau pentru Shimano Deore M6100. Pentru ceva bănuți în plus, mai exact un total de 5.499 de euro, primești o transmisie Shimano SLX.

De menționat este faptul că doar aceste versiuni de echipare pot fi achiziționate împreună cu cadrul construit în Vitenam. Cei care dispun de suficiente resurse financiare, pot cumpăra versiunea Made in USA, cu prețurile de rigoare și cu o echipare net superioară.

via Ibis

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − ten =