Acum citesti
HOT : Centurion Backfire Carbon 2011

Eleganta si stil la cote maxime. Aceasta este impresia pe care vrea sa o lase noua creatie a producatorului de traditie german, Centurion. Noul cadru Backfire Carbon este excelent finisat, formele tevilor te provoaca pe traseu iar headtube-ul conic este cu adevarat special, lasand impresia ca este alcatuit din teava superioara si cea inferioara a cadrului.


Bottom Bracket-ul este livrat in formatul BB92 iar bascula beneficiaza de un design asimetric. Teava seii este ingusta, 27.2 mm insa promite un confort sporit. Greutatea lui Backfire Carbon este de 1050 de grame, asadar nu atige niciun record insa promite a fi o „racheta de racing”.


Mai multe date despre acest model, inclusiv preturi, vor fi disponibile in curand pe site-ul Centurion.de.


via | Centurion Press


Vezi Comentariu (1)
  • Eu nu inteleg de ce se foloseste DURAL la urechile furcii posterioare si la bucsa filetata a pedalierului la aceste cadre din carbon ??!!. Specialistii spun despre carbon ca e mult mai rezistent decat otelul( oare??}. Pai atunci de ce mai folosesc dural in punctele care se poate sparge ??? L-am vazut pe scotianul G. Obree cand a rupt bucsa pedalierului la un asemenea cadru. Oare nu-i imbucsasera cadrului acel tub din dural cu filet pt. montarea BB-ului ??!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × two =