Acum citesti
Hope: serie nouă de butuci, frâne, pedale și pipe roz

Hope lansează o serie de componente roz, dedicate în special femeilor care gravitează în jurul disciplinelor de Cross Country dar și celor care cochetează cu enduro sau downhill. Nu în ultimul rând, componentele sunt dedicate și celor care vor să-și completeze coloristic bicicleta.

Astfel, frânele Hope Tech Evo X2 vor fi disponibile în această culoare optimistă, fiind realizate CNC și cântărind de la 340 de grame, cu disc inclus. Poți alege între numeroase dimensiuni pentru disc, de la 140, la 203 mm. Frânele sunt dedicate bicicletelor de Cross Country sau Enduro, așa cum menționează cei de la Hope.

Pedalele Hope F20 sunt de asemenea realizate CNC, au un profil îngust și sunt livrate cu 20 de pini ce pot fi schimbați. Greutatea unei perechi este de 390 de grame.

Pipa (tija de ghidon) este realizată din aluminiu 2014 T6, CNC, pentru ghidoane cu un diametru de 31.8 mm. Versiunea pentru Cross Country are o lungime de 90 mm și un rise de 0 grade, pe când cea pentru enduro sau freerider, are o lungime de 50 de mm și un rise asemănător. Greutatea pornește de la 144 de grame.

Butucii Hope Pro 2, cunoscuți pentru durabilitatea lor, sunt livrați în varianta cu 32 de găuri pentru spițe, prindere cu 6 găuri pentru disc și cu ax de 9, 15 sau 20 de mm pentru butucul de față și cu o lățime de 135 mm sau 142 mm pentru butucul roții din spate. Butucul de față cântărește doar 185 de grame, pe când cel de spate, 285 de grame.

via Hope

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =