Acum citesti
Hardtail-ul agresiv din titan Moots Womble primește anvelope și tuburi mai late

Foarte mulți cicliști de șosea, gravel și dirt apreciază cadrele din titan de la Moots. Aceștia sudează cadre perfecte de MTB de zeci de ani, însă noul model cu siguranță va lărgi numărul de fani. Denumit după Womble Trail, o potecă celebră lângă Hot Springs, Arkansas, Womble duce bicicletele de trail de la Moots la un alt nivel, cu spațiu pentru anvelope mai late și cursă mai mare a suspensiei.

La fel ca toate modelele Moots, Womble e fabricat manual la cele mai înalte standarde în Steamboat Springs, Colorado. Womble schimbă însă puțin metoda de fabricație. Folosind tuburi de diametrul cel mai mare folosit vreodată de Moots, bicicleta are toptube și downtube speciale, dublu trase, care permit o rezistență suficientă pentru folosirea furcilor cu cursa de 140 mm.

Alături de cursa mărită a suspensiei, Womble vine cu spațiu pentru anvelope late de 29×2.6, cu chainstay-uri de 434 mm. Cu o furcă cu cursa de 140 mm și offset de 42 mm, cadrul are un unghi al furcii de 67.1/67.2 grade și al tijei de șa de 76.2/76.4 grade, pentru o geometrie modernă construită în jurul unei pipe de 35-50 mm.

Vor fi oferite două versiuni de Womble, ambele cu transmisii 1x. Modelul cu SRAM AXS are un aspect foarte curat, datorită lipsei rutării pentru tija dropper de pe downtube. Furtunul de frână este rutat la ambele cadre pe toptube, iar versiunea mecanică a bicicletei va include încă un cablu în paralel, pentru deraiorul spate.

Alte detalii ale cadrului includ headtube-ul de 44 mm, monoblocul filetat de 73 mm, butucul spate Boost de 148 x 12 mm, prinderea post mount de etrier pentru disc de 16-180 mm, tijă de șa de 30.9 mm și spațiu pentru foaie de maxim 32t.

Cumpărătorii vor avea de ales între două scheme grafice: cea veche și una nouă, Facet, mai colorată. Pot fi cumpărate diverse elemente suplimentare cum ar fi logo-uri anodizate și grafică Signature Series.

Bicicleta e oferită sub formă de cadru la prețul de 3625$, dar și complet echipată cu Shimano XT mecanic la 7640$ sau cu SRAM X01 AXS la 9309$.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × one =