Acum citesti
Haibike AllMTN SE – ediție aniversară de 10 ani!

Au trecut deja 10 ani de când Haibike au lansat primul lor e-bike, iar în ultima decadă n-au făcut altceva decât să-și asigure un loc fruntaș și confortabil în topul producătorilor de biciclete electrice. Pentru a sărbători acest eveniment, au lansat full-suspension-ul AllMTN, ediție SE (Special Edition), asezonat cu unele dintre cele mai bune componente de pe piață. Și cu un preț pe măsură: 10.000 de euro.

Foto: ebike mtb

Modelul AllMTN a fost prezentat deja din vara trecută, cu un cadru construit integral din carbon și dotat cu noul motor de la Yamaha, PW-X2. Suspensiile de 160mm încadrează bicicleta undeva în segmentul enduro, însă este foarte potrivită și pentru ture montane lungi, mai ales că beneficiază de un acumulator mare, de 600Wh. Greutatea totală a versiunii SE este de 22.5 kg și ca să deschid lista de dotări, pot începe cu amortizoarele de la Oehlins (furca RXF36 și amortizorul TTX Air) și să continui cu transmisia Sram X01 Eagle AXS (Wireless), roțile Dt-Swiss, frâne Shimano XTR sau tija de șa hidraulică și wireless RockShox Reverb AXS.

Și așa arăta primul e-bike de la Haibike, pentru cine-și mai amintește. Eu, da.

Geometria vine cu un chainstay lung de 460mm, un headtube cu un ghi degajat, de 65 de grade și cu un seat tube amplasat la 75 de grade. În ceea ce privește reach-ul, acesta are 461mm în dimensiunea L.

Față de modelul de bază, ediția specială are o vopsea diferită, cu mici detalii care anunță cei 10 ani de electrificare, unele șuruburi eloxate și o grafică specială. Bicicleta va fi disponibilă și în România, după începând cu luna iunie 2021, la prețul de 49.000 de lei.

via Haibike

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =