Acum citesti
Guru Bikes Photon

Eleganta este cuvantul de ordine daca aducem in discutie modelul Photon al celor de la Guru Bikes. O cursiera foarte reusita din punct de vedere al aspectului, care beneficiaza de un cadru realizat din carbon ce reuseste sa transmita puterea foarte eficient catre roata din spate. Mai mult decat atat, cadrul modelului Photon este cel mai usor din intreaga industrie de biciclete, cantarind doar 750 de grame. Da, ai inteles bine : 750 de grame pentru un cadru in dimensiunea de 54 de cm!


Producatorul descrie cadrul modelului Photon ca fiind unul dintre cele mai avansate cadre pentru sosea din lume. Carbonul HS 40 utilizat pentru realizarea cadrului este folosit si de catre armata Nord Americana, aceasta declaratie venind in sprijinul argumentelor pentru rezistenta deosebita a cadrului Photon.


Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca si Photon-ul, ca orice bicicleta Guru, poate fi personalizat sau construit in functie de necesitatile fiecarui biciclist in parte. Daca ai 4.900 $ disponibili pentru urmatorul tau cadru, poti apela cu incredere la cei de la Guru Bikes. Sau, poti achizitiona intreaga bicicleta cu echipara Shimano si roti Mavic la un pret de 8.500$.


Mai multe detalii despre acest cadru cat si despre optiunile de personalizare, obtii pe gurubikes.com.


via | GuruBikes.com


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + thirteen =