Acum citesti
GoPro Zeus este o lumină de 200 lumeni ușor de montat oricând, oriunde

GoPro este o marcă cunoscută pentru camerele video FPV dar și pentru sistemul de montare ce a devenit între timp un standard universal. Acesta e folosit și de mica lumină Zeus Mini cu LED. Aceasta mai are în pachet un magnet puternic, o clemă și o prindere rotativă, cu toate acestea micuța lampă putând fi montată aproape oriunde oferind 200 lumeni la îndemână oricând.

Noua lumină mică multifuncțională Zeus Mini aduce lumina oriunde e nevoie. Se poate atașa cu magnet pe trusa de scule sau prinde cu clema pe o creangă. Se poate prinde în orice sistem compatibil GoPro ce e deja pe bicicletă sau pe o prindere standard quick release ce poate apoi să fie atașată pe cască sau pe haine, căciulă sau rucsac.

Prețul lămpii GoPro Zeus Mini împreună cu sistemele de prindere e de 70$, oferind 4 niveluri de intensitate a luminii, de la 20 la 200 lumeni, cu o culoare a luminii de 5700K. Bateria internă reîncărcabilă pe mufă USB-C are o autonomie de 6 h la 20 lumeni, 2 h la 60 lumeni, 1 h la 125 lumeni sau… doar 30 de secunde la 200 lumeni, în acest mod fiind limitată datorită încălzirii. Există și un mod intermitent pentru situații de urgență.

GoPro Zeus Mini este impermeabilă până la o adâncime de 10 m și vine în pachet cu clipsul Magnetic Swivel Clip ce încorporează un magnet puternic și un sistem de rotație 360 grade pentru a direcționa lumina unde e nevoie, sistem ce funcționează și cu camere GoPro și care e disponibil separat la prețul de 25%. În pachet este inclusă și o lentilă de difuzie pentru momentele când nu e nevoie de lumină direcționată. Zeus Mini e deja disponibilă direct de la GoPro.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + 19 =