Acum citesti
GoPro Hero 12 vine cu noi îmbunătățiri și caracteristici noi

Noul GoPro HERO12 vine cu mai multe îmbunătățiri față de modelul anterior și pe lângă acestea, noi caracteristici iși fac apariția.

Spre exemplu cea de Bluetooth și TimeSync, prin urmare iți poți conecta căștile wireless pentru a le folosi pe post de microfon sau de a da comenzi vocale camerei de la distanță. În completare poți sincroniza mai multe camere să filmeze în același timp, un fel de producție la un nivel mai înalt. Cum se conectează? Doar orientezi camerele spre un cod QR pe care îl ai în aplicația Quick!

Îmbunătățiri

  • O gestionare mai bună a energiei oferă timpi de funcționare mai mari (până la 90 minute în 5.3K 30fps sau 2,5+ ore în 1080p 30fps)
  • Modul HDR îmbunătățit pentru fotografii și videoclipuri
  • Rezoluții – 5.3K 60fps, 4K 120fps și 2.7K 240fps
  • 156º FOV standard, noile lentile Max Lens Mod 2 extind câmpul visual până la 177º
  • Culoare pe 10 biți cu suport GP Log/LUT pentru corecția avansată a culorii în post producție
  • HyperSmooth 6.0

HyperSmooth 6.0 este o actualizare mare, căci acum îți adjustează automat câmpul vizual în funcție de cât de mari sunt șocurile primite. Scopul este de a avea o filmare stabilizată perfect, astfel dacă camera detectează un mediu mai puțin turbulent imaginea va fi mai wide, iar în caz contrar taie din imagine.

Păstrează același senzor 8:7 si acum poate filma în format full-frame, astfel poți taia imaginea după preferințe. Este o caracteristică mai mult decât suficientă când vine vorba de filmări pe orizontală sau verticală, iar cu lentilele Max Mod surprinde absolut orice este în față.

Pentru GoPro HERO12 ai nevoie de o baterie de 1720 mAh care este de două ori mai mare decât cea a modelului HERO11, dar nu trebuie cumpărată separat căci vine împrună cu camera. Cele doua variante anterioare HERO10 și HERO11 sunt compatibile cu această baterie.

Monturi, prețuri și accesorii

Printre caracteristicile aduse acestui model se mai numără și faptul că acum beneficiează de filet pentru șurub. Ca și consecinșă vei putea pune camera pe un trepied mult mai simplu.

Prețul este de 339 dolari și cu accesorii pleacă de la 449 dolari.

Via GoPro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − nine =