Acum citesti
Giant 2014: multe modele noi cu roți de 27.5 inch și o bicicletă electrică

Giant este un alt producător american care va bate monedă pe bicicletele cu roți de 27.5 inch în 2014. Acesta a prezentat trei noi modele principale în acest sens: Trance Advanced, Full-E+ și Lust Advanced. Dar asta nu este tot, deoarece Giant va veni cu una dintre cele mai mari oferte de biciclete cu roți de 27.5 inch din 2014, noua gamă curpinzând atât hardtail-uri cât și full-suspension-uri, din gama entry-, mid-level sau high-end.

Giant Trance Advanced 2014

Giant_Trance_Advanced_27_5_2014

Bicicleta de All Mountain va miza pe aceeași suspensie Maestro, care a consacrat compania Giant. Va beneficia de o echipare cu amortizoare Fox, sistem de transmisie Shimano XT și anvelope Schwalbe Nobby Nic. Noua bicicletă promite o rigiditate fără precedent, fără compromisuri și care oferă o tracțiune excelentă.

Giant Full-E+ 27.5 2014

Giant_Full-E-0_2014

Deși nu se poate spune că arată neapărat a bicicletă de Enduro, noul Full-E asta se vrea. Un full suspension, ce mizează pe amortizoare Rock Shox cu o cursă de 130 de mm, care vine cu un motor central de proveniență Yamaha. Motorul este compact, cântărind doar 3.5 kg și devoltând 60 Nm, fiind astfel mai ușor și mai puternic decât ceea ce oferă concurența în prezent.

Giant Lust Advanced 27.5 2014

Giant_Lust_Advanced_27_5_2014

Modelul Lust Advanced va fi disponibil și în versiunea dedicată femeilor, precum cel din fotografie, ce poate fi ușor recunoscut după nuanța de roz a cadrului. Cadrul va fi realizat din carbon, va avea un top tube mai jos plasat pentru a facilita accesul pe bicicletă dar și o pipă mai scurtă pentru un control mai precis.

Bicicleta va fi dotată cu suspensii de 100 mm și față de vechiul model, rigiditatea cadrului a crescut cu 7%.

Giant nu a comunicat încă prețurilor noilor modele, precizând doar că vor exista 9 game diferite de biciclete cu roți de 27.5 inch.

via Giant

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five − three =