Acum citesti
Ghiozdanul Transom de la ION câștigă Eurobike Award, iar hainele devin mai performante

eb-sus

Culorile sunt în trend pentru 2016, atât în ceea ce privește echipamentul cât și bicicletele. Însă cei de la ION au dus un pic mai departe această idee și au lansat o nouă gamă de haine ale cărei culori sunt perfect compatibile între ele. Prin urmare, poți opta pentru un tricou mai ieftin și o pereche de pantaloni mai scumpă, cu garanția că vei arată foarte bine îmbrăcat în ele.

Pentru că ION își are rădăcinile în industria hainelor pentru surf, acest lucru se resfrânge și asupra hainelor dedicate cicilștilor, orientate poate mai mult către aria gravity, haine care arată întotdeauna excelent.

Gama Graze, pentru all-mountain, dedicată fetelor, a primit culori și croieli noi. Materialele au fost de asemenea îmbunătățite, iar culorile, după cum poți vedea în fotografie, sunt foarte atractive.

ion-2016-eurobike-1  ion-2016-eurobike-3

Totuși, cei de la ION au considerat că pentru cele mai sobre dintre fete, ar trebui să existe și o versiune de alb cu negru a gamei Graze.

ion-2016-eurobike-2

Tot pentru fete există și gama Blizz, croită pentru enduro și freeride. Hainele din această gamă sunt ceva mai largi, materialele mai rezistente, însă culorile sunt mai potolite decât în cazul celeilalte game. Pantalonii permit strângerea și fixarea cu ajutorul unui șiret, mai util dar nu la fel de rapid precum o prindere cu arici și capsă.

ion-2016-eurobike-4

Produsele pentru outdoor nu au fost deloc neglijate. Vor beneficia de asemenea de materiale mai noi și mai rezistente și sunt desigur impermeabile.

ion-2016-eurobike-8

Gama pentru downhill și freeride dedicată bărbaților, Slash, este cea mai durabilă și cea mai rezistentă dintre toate, fapt ușor de înțeles datorită laturii extreme a disciplinei pentru care sunt croite. Pantalonii sunt foarte rezistenți fără a fi deosebit de grei, iar partea superioară este împărțită în două game: una mai scumpă și cealaltă mai ieftină. Cea ieftină poate fi ușor recunoscută după simplitatea aspectului, aici fiecare rider putând să opteze pentru verde sau negru.

ion-2016-eurobike-9 ion-2016-eurobike-10

Pentru Enduro/Freeride, ai la dispoziție gama Scrub, mai colorată și mai inter-compatibilă ca oricând. Poți opta fie pentru bluze cu mânecă lungă sau scurtă și pentru pantaloni scurți cu prinderi diferite. De reținut este faptul că și aceste haine oferă o aerisire extrem de bună. În fotografiile de mai jos se pot vedea combinațiile de bluze/pantaloni scurți.

ion-2016-eurobike-11 ion-2016-eurobike-12 ion-2016-eurobike-13 ion-2016-eurobike-14

Gama Traze, beneficiază de haine ceva mai largi, adaptate nevoilor riderilor de All-Mountain/enduro. Ca modificare importantă este oferirea bluzelor cu fermoar lung, scurt sau fără fermoar, fiecare având posibilitatea pentru a opta pentru varianta cea mai convenabilă.

ion-2016-eurobike-15 ion-2016-eurobike-16

Ce este însă cu adevărat impresionant este noua protecție de genunchi, modificată pentru 2016: dacă structural aceasta a rămas fidelă modelului trecut, pentru anul acesta cei de la ION au adăugat un detaliu simplu, dar extrem de eficient și anume un fermoar care permite montarea genunchierei fără a mai fi nevoie să te descalți.

ion-2016-eurobike-7

Nu în ultimul rând, trebuie menționate noile ghiozdane de la ION. Și aici, există o noutate importantă: modelul Transom 16, a câștigat Eurobike Award, deoarece permite cu ajutorul unui sistem ingenios, depărtarea acestuia de spate atunci când urci sau apropierea acestuia când cobori. Astfel, spatele tău va fi extrem de bine aerisit, o opțiune care-l distanțează cel puțin pe moment, de ceilalți concurenți.

ion-2016-eurobike-5 ion-2016-eurobike-6

Importator ION în România: Surmont.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + seventeen =