Acum citesti
Ghidon smart de la RP Designs

Dacă bicicleta ta este dotată cu un motor cu ardere internă sau dacă vrei să arate ca un Lamborghini, poate c-ar fi o idee bună să arunci o privire asupra noului cockpit smart de la RP Design. Este smart deoarece are un display integrat și seamănă cu interiorul unui Lamborghini pentru că este construit cu un ghidon din carbon. La naiba, vine direct cu Apple Car Play!

Cu un preț de televizor smart (790 $) dar cu ecran de doar 5 inch, acesta promite a fi foarte ușor și finisat corespunzător. Software-ul CyTech este bazat pe Strava și este deja instalat pe display-ul ghidonului, iar prin împerecherea acestuia cu telefonul poți urmări activitatea de pe Strava în timp real. Dar și altele: Trailforks, Google Maps, Spority sau chiar WhatsApp dacă te plictiești prea tare când ieși la pedalat singur – da, eu știu cum e.

Display-ul este prins de ghidon cu 4 șurburi, iar ghidonul la rândul lui se prinde după standardul clasic de steerer-ul furcii. Un port de încărcare se află în lateral, ceea ce în fond dă naștere unui nou termen: nu uita să-ți pui ghidonul la încărcat.

Ghidon care cântărește 378 de grame, respectiv 608 grame cu display. Lățimea sa este de 780mm (așadar merge și la downhill de minune), rise-ul de 10mm, back-sweep-ul de 8 grade, iar pipa integrată are o lungime de 40mm. De menționat că acest ghidon se va afla pe bicicletele Fusion în 2023.

via RP Designs

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + three =