Acum citesti
Genesis lansează colecția de cursiere de oțel pentru 2020

Genesis bike au reușit să pună în vânzare deja noile modele din oțel 2020 Volare și Equilibrium. În plus, au mai adus modificări la modelele de gravel Fugio și de adventure Croix de Fer, inclusiv o furcă nouă complet din carbon pentru Croix de Fer sau orice altă bicicletă cu gât de 1 1/8 ce va fi folosită pentru ture în sălbăticie.

Cursierele din oțel sunt cel mai popular produs al celor de la Genesis, iar noul cadru Volare 931 este vârful de gamă. În timp ce multe companii, inclusiv Genesis, pun mare efort în a produce modele de biciclete noi din carbon cu frâne pe disc, atenția acordată modelelor din oțel clasice este din ce în ce mai mică.

Cadrul Volare 931 se reîntoarce pe piață la un preț de 1700 Lire pentru cicliștii ce vor un amestec de tehnologie modernă și veche. Cadrul păstrează frânele pe jantă, cablurile rtate extern și un aspect clasic lucios, dar este construit din oțel inoxidabil premium Reynolds 931 și are o geometrie modernă, ureche de schimbător demontabilă, gât conic pentru furcă, furcă complet din carbon, monobloc pressfit BB86 și chiar rutare internă pentru Di2!

 

Pe lângă modelul clasic de oțel de top, modelul Volare 853 costă doar 900 Lire și oferă mare parte din caracteristicile modelului de top la un preț aproape de jumătate. Construit din oțel Reynolds 853, cadrul primește toate tehnologiile de pe modelul 931.

La fel ca modelele de șosea, și modelul de anduranță Equilibrium primește modificări. Cadrul Equilibrium Disc 725 are doar o mică modificare în afară de noua culoare purpurie.

Cu un preț ce a rămas de 850 Lire, acesta adaugă spațiu pentru anvelope de 32 mm de șosea.

 

Astfel, cadrul 725 cu spațiul mărit pentru anvelope este disponibil și ca bicicletă completă 2020 Equilibrium Disc ce se scumpește cu 200 de lire. Dar prețul plătit în plus este justificat. În afară de noua vopsea, bicicleta trece la grupul nou hidraulic Shimano 105 R7000 față de modelul vechi ce folosea manete și frâne non-serie.

Poate chiar mai frumos e modelul Equilibrium 2020 cu frâne pe jantă. Bicicleta ce costă 1400 de lire pare neschimbată din specificații, dar vine acum cu o nouă culoare albastră și cu componente 105 argintii ce se fac remarcate.

Singurul lucru ce se modifică la modelul Fugio 20 ce costă 1550 Lire este noua culoare pe care modelul gravel cu roți 650b și transmisie Apex 1 o primește.

Nici modelul Croix de Fer nu pare să fi suferit schimbări, dar a apărut o versiune nouă cu ghidon drept ce oferă o poziție mai confortabilă celor interesați. Modelul e mai ieftin cu 100 de lire și ajunge la 1000 lire datorită manetelor Sora Road 2×9 pentru ghidon drept. Tot trecerea la ghidon drept a permis înlocuirea frânelor mecanice Spyre cu frâne hidraulice Shimano MT200.

Ultimul lucru lansat și poate cel mai interesant este noua furcă din carbon pentru biciclete gravel și adventure. Proiectată să ofere o greutate redusă și funcționalitate sporită modelului Croix de Fer, noua furcă CGR1 va fi cu siguranță atractivă pentru mulți cicliști, deoarece fuca cu gât drept de 1 1/8 și offset de 50 mm se potrivește pe foarte multe biciclete, având distanța ax-coroană de 397 mm.

Pentru prețul destul de mare de 350 Lire se primește furca complet echipată din carbon 24T ce are 400 g, ax thru de 12 mm și prindere flat-mount de etrier. Furca include rutare internă pentru frână și dinam plus o mulțime de puncte de prindere pentru portbagaje complete, aripi și bidoane pe ambele brațe. Toate modelele și furca sunt așteptate pe piață cel târziu în august 2019.

 

 

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − 5 =