Acum citesti
Garmin Pay s-a lansat în România

Una dintre facilitățile interesante introduse de Garmin pe ultimele modele de ceasuri multisport, Garmin Pay, a fost în sfârșit lansată și în România. Începând de acum, Banca Transilvania oferă clienților săi, posesori ai unui ceas Garmin compatibil, posibilitatea de a plăti contactless la cumpărături cu acesta.

Funcția e activă pe mai multe modele, cele mai importante fiind seria Fenix 5 Plus (5s Plus, 5 Plus și 5X Plus), modelul 5 Plus fiind testat și de noi amănunțit. Fenix 5 este o serie de ceasuri multisport extrem de complexe și potrivite pentru ciclism, alergare, înot și alte sporturi la cel mai înalt nivel, incluzând funcții avansate de antrenament și conectivitate cu senzori specializați.

Pe lângă acest model, funcția Garmin Pay e implementată pe modelul multisport pentru amatori Vivoactive 3 și varianta sa Vivoactive 3 Music, dar și pe ceasul de alergare Forerunner 645 și varianta 645 Music. De asemenea, o regăsim și pe modelele de aviație  D2 (S, Delta, PX).

Practic putem memora pe ceas cardurile și putem folosi ceasul contactless pentru plăți. Lucrul e extrem de util celor ce le place să se antreneze cu cât mai puține lucruri la ei. Astfel, computerul Garmin este suficient acum nu doar pentru a ne monitoriza și ghida antrenamentul ci și pentru a prelua din funcțiile smartphone-ului (acum putem asculta muzică direct de pe ceas, inclusiv playlist-uri de pe site-uri de streaming cum e Spotify) și mai nou putem plăti cu el un snack, o apă sau un latte fără să mai avem grija banilor sau a cardului luat cu noi la antrenament.

Serviciul Garmin Pay e disponibil momentan doar pentru cei ce au un card Visa (sau deschid unul) la Banca Transilvania iar ceasurile Garmin le găsiți la toți distribuitorii autorizați.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 11 =