Acum citesti
Garajul FreeRider.ro

Garajul FreeRider este o nouă secțiune pe care o vom actualiza constant cu biciclete și componente care au fost testate, dar și cu biciclete sau componente noi, care nu au mai ajuns în faza de testare. Te așteptăm deci, să mai dai un click din când în când, pentru a vedea produsele nou apărute. Produsele din această rubrică sunt produse second hand și nu sunt vândute de FreeRider.ro ci de persoane fizice. Dacă dorești una din piese, va trebui s-o rezervi prin e-mail, la adresa [email protected] Piesele rezervate vor apărea cu numele tăiat, iar în caz că cineva renunță la rezervare, vor fi din nou disponibile pe această pagină. Rezervările se fac în ordinea primirii e-mail-urilor. Va rugam sa furnizati si un numar de telefon, in caz ca mail-urile trimis de noi ajung in Spam. Noi raspundem fiecarui mail in parte, asadar daca nu ati primit niciun raspuns, verificati folderul de Spam.

ATENȚIE, TIMPUL DE RĂSPUNS PENTRU REZERVĂRI POATE FI ȘI DE 8 ORE. MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Anvelopă Michelin Wild GripR 2016, pliabilă, 29 x 2.10, o singură bucată100 75 60 lei (preț de raft – 150 lei). Test, aici.

Șa Syncros demontată de pe Scott Ransom 2019, foarte puțin folosită, șine din aluminiu – preț: 100 lei

Schimbător pinioane Shimano Deore M610, nou, pentru 10 viteze, fără Shadow Plus, preț de raft: 169 lei, preț FreeRider: 140 120 100 lei.

Plăcuțe frâne Magura MT4 de la Fibrax, noi – desigur, preț de raft: 58 lei, se vând la set: 40 de lei

Vezi Comentarii (17)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 1 =