Acum citesti
Furcă ”inverted” de la Push Industries: noua Nine.One

Încep să apară furci din ce în ce mai scumpe, dar care cuprind multă tehnologie și mai presus de toate, arată excelent. Desigur, toate acestea vin de regulă la pachet cu un preț mare, iar noua furcă inverted Nine.One nu face excepție: 2.600$ este prețul recomandat, așadar cu siguranță va rămâne rezervată pentru o categorie mică de mountain bikeri (non-electrici sau e-bikeri). Pe lângă design-ul diferit, furca va folosi un arc și nu un cartuș de aer, iar cursa acesteia va fi reglabilă de la 140 până la 170mm (din 10 în 10 mm). În plus, este compatibilă cu roți de 27.5 și 29 de inch și permite instalarea unei anvelope cu o lățime de 2.6 inch.

Push Industries promite că arcul va lucra supersilențios, iar ca reglaje vei avea 28 de click-uri pentru compresia Low-Speed, tot atâtea pentru compresia High-Speed, 18 click-uri pentru rebound (viteza de revenire) și un piston de bottom out ajustabil din exterior. Furca folosește ulei Motorex 3D Response Tehnology. Iar greutatea nu este atât de mică pe cât te-ai fi așteptat, mai precis de 2.790 grame.

Tehnologic, această furcă beneficiază de toate standardele actuale, însă cei de la Push explică faptul că este foarte rigidă pentru o furcă cu o asemenea construcție. Tot ce ține de bucși și o-ring-uri sau alte materiale interioare au fost dezvoltate special pentru această furcă și sunt foarte durabile, contribuind de asemenea la o frecare redusă. Tot la acest capitol își aduce contribuția și coating-ul MicroXD de pe brațele superioare (de 36mm) ale furcii.

Prinderea de ax este separată și se fixează la rândul ei de furcă. În acest fel, nu mai este necesar să schimbi între offset-ul axului sau dimensiunea roții, contribuind totodată la o rigiditate mai bună la frânare dar eliminând și necesitatea unui adaptor pentru discurile de 180 sau 200/203mm.

Damper-ul amintește de cel al unui amortizor spate, fiind conceput exact pentru structura și funcționalitatea acestei furci. Având un rezevor presurizat, un Internal Floating Piston și o valvă pentru o compresie de volum mare, aceasta oferă o performanță cu totul diferită față de alte furci, ducând amortizarea șocurilor la un alt nivel.

Iar de final, există opțiunea Warranty Reset, ceea ce înseamnă că după fiecare revizie anuală la un service autorizat, garanția rămâne în vigoare încă un an. Pentru totdeauna. În plus, garanția este transmisibilă atunci când vinzi furca.

Mai multe detalii despre această furcă găsești pe pushindustries.com.

via Push Industries

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 3 =