Acum citesti
Furcă în ediție limitată de la Cane Creek: Helm

Sigur există un segment de cumpărători pentru care numele Fox sau RockShox nu înseamnă nimic, căci sunt mereu în căutare de produse exclusiviste. Așadar am putea lăsa deoparte inclusiv Marzocchi sau Oehlins. Şi așa descoperim furca Cane Creek Helm, disponibilă doar pentru roțile de 29 de inch, cu un offset de 44mm într-o culoare… cameleon.

Este construită pentru biciclete de all-mountain/enduro, prin urmare singura varinată disponibilă este de 160mm, dar care poate fi ajustată în incremente de câte 10mm până la 130mm. Beneficiază de compresie high-speed (10 poziții) și low-speed (17 poziții) și de alte poziții pentru rebound. Brațele superioare măsoară în diametru 35mm și cântărește 2.080 de grame în versiunea cu cartuș de aer și 2.340 grame în versiunea cu arc, o opțiune destul de interesantă. Verisiunii cu cartuș de aer îi poate fi scăzută cursa până la 100mm!

Poate că o fi Helm MkII o furcă rară și exclusivistă, însă prețul nu denotă deloc asta: 1.099$, comparabil sau chiar mai mic decât al unei furci Rcok Shox Lyrik sau Fox 36. Pe lângă toate astea, fiecare furcă este construită manual în America. Iar asta sună bine de tot.

via Cane Creek

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + eight =