Acum citesti
Furcă ciclocross Whisky

 

Urează-le bun venit celor de la Whisky! Fac primii pași pe piața de componente dar o fac cu foarte mare grijă și cu un plus de calitate. Pentru că doresc să-și creeze o imagine cât mai bună, ne promit că ne vor încânta privirile doar cu produse premium, realizate preponderent (sau cel puțin pentru început) doar din carbon.

 

 

Este cazul furcii Whisky No. 7, construită pentru bicicletele de ciclocross. Vor exista două versiuni, una cu prindere pentru V-brake-uri (vezi foto) cât și una pentru frânele de tip cantilever cu prindere centrală.

 

Începând cu luna iulie, producătorul își va completa oferta cu alte furci pentru bicicletele de șosea, ciclocross sau de munte dar și cu alte componente precum tije de șa, ghidoane sau suporți de bidoane, toate realizate din carbon.

 

Pagina producătorului este momentan în construcție. De acolo însă, poți accesa pagina lor de facebook și poți admira și restul de produse din gamă.

 

via Whisky

 

Vezi Comentariu (1)
  • Fara suparare!…dar franele cantilever (grinda in consola) nu au nicio prindere centrala; ele montandu-se tot pe suportii pe care se monteaza si franele V-brake.
    Deci pe furca din imagine se pot monta si acest gen de frane.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − eleven =