Acum citesti
Furca Cane Creek Helm MKII Galaxy în variantă limitată

Dacă ți-ai dorit din totdeauna o furcă cu o vopsea curcubeu, a venit momentul să iei o decizie, căci Cane Creek a prezentat furca Helm în varianta cameleon. Din punct de vedere tehnic, furca Helm nu aduce nimic nou, singura diferență față de modelul standard fiind această vopsea care te ajută să strălucești mai mult când te dai pe poteci.

Deși, la bază, Helm este o furcă foarte interesantă: este disponibilă cu cartuș de aer sau cu arc, iar cea din urmă oferă o cursă reglabilă între 130 și 160mm. Cea cu cartuș de aer, oferă o cursă între 100 și 160mm, dar prin utilizarea de distanțiere interioare. Pentru aceasta, mai ai la dispoziție 10 poziții pentru High speed compression și 17 pentru Low speed, cât și 10 poziții pentru Rebound (revenire).

Varianta cu cartuș de aer cântărește doar 2.080 de grame, pe când cea cu arc, 2.340 de grame și ambele sunt disponibile doar pentru roțile de 29 de inch. Brațele superioare au un diametru de 35mm, iar offset-ul este de 44mm. Prețul recomandat este de 1.099 de $.

via Cane Creek

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − 6 =