Acum citesti
FreeRider.ro te așteaptă la standul său de la Salonul Bicicletei

Ca în fiecare an, vom fi prezenți la Salonul Bicicletei, pentru a ne cunoaște sau pentru a socializa. Orice ocazie este bună pentru a-ți face noi prieteni, așadar ne vei găsi în zilele de sâmbătă și duminică (1 și 2 aprilie 2017) în hala C1, la etaj, unde te vom aștepta cu câteva biciclete de admirat dar și cu un concurs pe care-l vom organiza împreună cu Maros Bike.

Vom expune câteva din bicicletele care s-au perindat la Freerider. Un fat bike Silverback Scoop Delight, pe care testăm tot ce ține de acest segment, un Tohan vintage echipat cu o lădiță “trendy” de mers la piață, executată de Oaky și un Pegas pliabil original, unul din ultimele cinci care au părăsit pe roți fabrica din Zărnești. Totodată vei putea vedea cum arată un skibike (da, acea bicicletă cu care te dai pe pârtie), vei vedea un e-bike de la Haibike în noul format 27plus – un adevărat monstru, un mountainbike GT Zaskar din 1996 ca să ne amintim cum pedalam pe vremuri, un Ghost pe care am instalat noua furcă Fox Step Cast și câteva componente noi de la Reverse, dar și un KTM e-bike pe care vei putea face ture cu noi la munte. De asemenea, vă așteptăm la discuții libere în ceea ce privește proiectul nostru de plimbări la munte cu bicicleta, putând astfel să vă oferim toate detaliile necesare.

În ceea ce privește concursul, vom căuta persoana care reușește să rezolve o pană de cauciuc cât mai rapid, iar primii trei clasați vor primi ca premiu câte un set de anvelope de la Continental. Proba constă în demontarea roții de față de pe o bicicletă, demontarea anvelopei, înlocuirea camerei, apoi umflarea acesteia la o presiunea de 2 bar, cu ajutorul unei pompe cu manometru. Cel care va reuși să ducă la îndeplinire operațiunea în cel mai scurt timp, va primi un set de anvelope Continental X-King Performance 29×2.0, ambele în valoare de 300 de lei.

Al doilea cel mai bun timp, va intra în posesia unui set de anvelope Continental Double Fighter, dimensiunea 27.5 x 2.0, setul având valoarea de 200 de lei. Nu în ultimul rând, al 3lea cel mai bun timp va primi un set de anvelope Continental Race King Performance 26×2.2, în valoare de 110 lei/setul. Premiile sunt similare atât sâmbătă cât și duminică, cu mențiunea că locul 3 de duminică va primi ca premiu un set de anvelope Continental X-King Performance 26×2.4, în valoare de 110 lei.

Putem discuta de asemenea deschis și despre plimbările pe care le organizăm, putând să afli de la noi absolut toate detaliile care te interesează. Fie că vrei să vii cu bicicleta ta sau să te plimbi cu bicicletele noastre electrice, avem trasee adaptate pentru fiecare nivel, cu un pachet de distracție garantat.

Ne vedem la Romexpo!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 6 =