Acum citesti
Brake Force One


Brake Force One este o nouă companie specializată în producția de frâne. Compania dorește să fie recunoscută pentru faptul că toate sistemele de frânare sunt construite și asamblate în Germania.



Pentru moment, există un singur model în gama de frâne, care poartă aceeași denumire ca și a companiei: Brake Force One. Cu o manetă concepută pentru acționarea cu un singur deget, producătorul ne promite că vom rămâne pe deplin impresionați de puterea de frânare a acestui sistem.


Construcția este simplă dar foarte robustă, utilizează ulei mineral, iar greutatea este de doar 210 grame (fără discuri incluse). Pistonul care funcționează pe mai multe niveluri, permite dozarea puterii de frânare în funcție de cursa manetei și nu în funcție de puterea cu care este acționată maneta. Etrierul este construit din aluminiu, pe când levierul și corpul manetei sunt realizate din carbon.


Detalii complete pe brakeforceone.de (în germană).


via Brake Force One



Vezi Comentariu (1)
  • Foarte reusita aceasta varianta de actionare a manetei cu un singur deget; vreau sa spun ca ajuta f. mult la realizarea unui control cat mai bun al ghidonului in orice situatie, dar in special pe coborare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − one =