Acum citesti
Fizik oferă câte o ghidolină pentru fiecare tip de utilizare

Este nevoie de ghidolină diferită pentru gravel? Fizik consideră că da, ba chiar şi pentru competiţie, ture de plăcere şi orice altceva între acestea. După ce au adunat ani de zile informații de la cicliștii profesioniști, utilizatorii amatori și inginerii de test, Fizik introduce trei game noi de ghidolină numite Vento, Tempo și Terra.

Fiecare model e proiectat pentru un anumit tip de utilizare, având grosime și suprafață de contact diferite, pentru confort și control.

Cel mai subțire model e Vento care e proiectat pentru competiție și performanță. Acesta e disponibil în varianta de 2 mm Microtex sau de 2.7 mm Solocush, fiecare având suprafața aderentă, cu textură proeminentă pentru un control bun, fiind modelul cel mai aderent din gamă.

Prețul e de 34.90 Euro pentru Vento Microtex de 2 mm care e disponbilă în culorile negru, alb, roșu, orange fluo, roz fluo, galben fluo, liliac fluo și albastru celeste.

Vento Solocush are prețul de 37.90 Euro, grosimea de 2.7 mm și este disponibilă în culorile negru, alb, albastru, verde, roșu, roz, galben, orange fluo, roz fluo, galben fluo, liliac fluo și albastru celeste.

 

Modelul Tempo este disponibil în variantele de 2 mm Microtex sau 3 mm Bondcush, ultima folosind un strat intermediar de amortizare din spumă de polimeri pentru a atenua vibrațiile de la șosea. Suprafața e de tip piele găurită la varianta Classic și tot găurită dar cu absorbție a transpirației la modelul Soft Touch

Tempo Microtex Classic de 2 mm are prețul de 19.90 Euro și e disponibilă în culorile negru, alb, albastru, verde, roșu, roz, galben, portocaliu, maro miere, argintiu și albastru celeste.

Tempo Microtex Bondcush Classic de 3 mm are prețul de 24.90 Euro și e disponibilă în culorile negru, alb, roșu, verde, albastru, roz, galben, portocaliu, maro miere, argintiu și albastru celeste.

Tempo Microtex Bondcush Soft are grosimea de 3 mm, prețul de 24.90 Euro și e disponibilă în culorile negru, verde, roșu, galben și portocaliu.

Modelul Terra este special pentru offroad, are o amortizare mai bună a vibrațiilor datorită grosimii de 3 mm și a inserției de gel ce înlocuiește adezivul. Stratul exterior de Microtex e foarte aderent, pentru a oferi control în condiții de vreme rea.

Modelul Terra Microtex Bondcush Tacky are grosimea de 3 mm, prețul de 37.90 Euro și e disponibilă în culorile negru, alb, roșu, albastru închis, albastru verzui și maro.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + fifteen =