Acum citesti
Fizik a creat pantalonii LINK cu bazon special pentru fiecare șa

fizik-link-bibshorts-matched-with-saddles01Deși pare o idee simplă, de-abia acum doar cei de la Fizik au venit cu ideea să proiecteze pantaloni speciali cu bazon 3D cu o formă adaptată special pentru fiecare model de șa.

fizik-LINK-saddle-matched-bibshorts01La fel ca la șei, pantalonii sunt împărțiți după cele trei categorii de utilizatori de la Fizik: taur, șarpe și cameleon. Fiecare model de pantalon are forma și cusăturile adaptate pentru flexibilitatea și stilul de pedalat al fiecăruia, la fel ca șeile.

fizik-link-bibshorts-matched-with-saddles02Pantalonii sunt fabricați din mai multe părți din materiale diferite, cu proprietăți de uscare rapidă și răcorire. Cusăturile sunt poziționate astfel încât să nu deranjeze. Modelul de top R1 are o greutate de 155 g și folosește un bazon 3D din mai multe straturi, modelul mai ieftin R3 având 185 g și un bazon ceva mai simplu, dintr-un singur material.

fizik-LINK-snake-bibshort03Modelul Snake (șarpe) este pentru cei ce reușesc să îndoaie coloana puternic pentru a ajunge la ghidon. Acesta este adaptat pentru șeile Arione, care pun mai multă greutate pe oasele șezutului.

fizik-LINK-bull-bibshorts01Modelul Bull (taur) este pentru situația opusă, persoanele care nu au o mobilitate bună a coloanei așa că își înclină pelvisul, unghiul între șa și oasele șezutului fiind mai ascuțit. Șaua potrivită este Aliante.

fizik-LINK-chameleon-bibshort03Modelul Cameleon este pentru cei ce se află la mijloc, având atât mobilitate medie la coloană cât și o aplecare a pelvisului, ei folosind mai mult din suprafața șeii. Perechea este modelul Antares.

Mai multe informații puteți afla pe pagina producătorului.

Informații și imagini preluate de pe bikerumor.com

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + fifteen =