Acum citesti
Fezzari a lansat noua bicicletă de trail pentru copii Lone Peak 24

Fezzari Lone Peak s-ar putea să fie foarte aproape de ceea ce ar putea să fie MTB-ul perfect pentru copii din punctul de vedere a majorității. Cu o furcă pe aer, transmisie 1×12 și rutare internă, bicicleta are echiparea și aspectul pe care îl căutăm și pe modelele de adulți.

Cadrul hardtail este fabricat din același aliaj foarte ușor din aluminiu ca modelele lor de top pentru adulți. Bicicleta are roți de 24 și e gândită pentru copii cu o înălțime de 125-130 cm. Cadrul are prindere pentru un bidon în triunghiul principal și rutare internă pentru tijă dropper.

Roțile au jante Stans NoTubes Arch, butuci Formula și anvelope Vee Crown Gem de 24×2.6 care oferă tracțiune și confort de top datorită volumului mare. Bicicleta vine echipată cu camere de aer, dar e gata să fie transformată în tubeless.

Headtube-ul e conic și permite instalarea de furci cu cursa de până la 100 mm, însă furca standard e una cu gât drept, SR Suntour XCR Air cu cursa de 80 mm. Arcul intern este însă modificat pentru a fi potrivit cicliștilor mici și ușori.

Unghiul furcii de 67 de grade asigură o geometrie modernă și agresivă, dar cu dimensiunile copiilor luate în considerare.

Transmisia folosește caseta de pinioane SRAM SX Eagle 11-50 și foaie de 30t cu brațe scurte de angrenaj. Toată transmisia e de la SRAM și fiecare componentă poate fi ușor înlocuită cu una mai bună, mai ales caseta unde se poate reduce mult greutatea. Cadrul are chiar și prinderi ISCG05 pentru cine dorește să monteze un ghid de lanț sau o protecție.

Cockpit-ul e un amestec de componente din aluminiu producție proprie (ghidon, pipă și tijă), fiind folosite șaua WTB Volt și grip-uri Velo. Frânele sunt hidraulice de la Tektro, cu manete scurte.

Componentele performante au prețul lor, așa că bicicleta completă are un preț de 999$. Aceasta e deja disponibilă pentru precomandă, cu livrare în septembrie 2021.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + five =