Acum citesti
Făget Tour 2011


Asociaţia Cabane de Creastă Magashegyi Menedekhazak Egyesulet, ACC-MME în colaborare cu Bogya Tamas, multiplu campion naţional la Orientare în alergare, organizează în data de 24 septembrie Făget Tour.




Făget Tour este o competiţie sportivă în care concurenţii pot alege din două probe de concurs: alergare sau ciclism. Competiţia se desfăşoară pe două trasee:


Traseul A: 23 km cu 600 m diferenţă de nivel

Traseul B: 7 km cu 250 m diferenţă de nivel


Taxa de participare la concurs:

Traseul A – 50 RON

Traseul B – 40 RON.


În ziua concursului taxa va fi de 60 lei indiferent de traseu.


Pentru mai multe detalii vă rugăm să intraţi pe pagina evenimetului: http://faget-tour.info/


“Făget Tour este un prilej de a aduna oamenii care doresc sa facă mişcare în natură, unde după părerea noastră se poate face sport în modul cel mai complex şi cel mai sănătos. Sportivii de performanţă pot să-şi masoare forţele pentru a câştiga premiile puse în joc”, a declarat Bogya Tamas, iniţiatorul Făget Tour.


Competiţia Făget Tour se află la a-II-a ediţie şi pentru acest an sunt aşteptaţi 150 de concurenţi din Cluj-Napoca şi din ţară. Padurea Faget este un loc minunat pentru excursii, sport şi agreement, foarte aproape de aglomeraţia citadină şi totuşi dă impresia de linişte şi evadare din civilizaţia modernă. La evenimentul sportiv sunt aşteptaţi să vină iubitorii de natură, cei care doresc ca Făgetul să rămână un loc liniştit şi curat în apropierea Clujului.


Făget Tour e mai mult decât o competiţie sportivă, e un prilej de întâlnire cu prietenii, un program de familie într-un mediu sportiv şi sănătos!


“Unul din obiectivele concursului este acela de a informa publicul că Pădurea Faget există, este plăcut şi sănătos în această arie minunată. Totodată vrem să amintim celor care ajung în Făget că este bine să păstreze această natură aţa cum o vede acum, să o aducă într-o stare mai bună, mai frumoasă”, Bogya Tamas.


Asociaţia Cabane de Creastă Magashegyi Menedekhazak Egyesulet, ACC-MME este o organizaţie nonprofit a cărui scop este promovarea sportului şi a mişcării în natură, în special la munte. Bogya Tamas este multiplu campion naţional la Orientare in alergare, a castigat Maratonul Apuseni 2011 şi în această perioada participă la Campionatele europene de Orientare din Macedonia.

via Făget Tour


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 14 =