Acum citesti
Factor Vis Vires, cursiera viitorului apropiat?

Aflată la granița dintre concept și bicicletă funcțională, Vis Vires s-ar putea să reprezinte viitorul în materie de cursiere. Nu că această titulatură ar garanta că o va și face, dar este un scenariu plauzibil. În orice caz, cursiera celor de la Factor a reușit să facă pasul înainte de pe planșa de proiectare și să devină realitate. Inițial o realitate mai puțin accesibilă, acum modelul a devenit o idee mai uman ca preț, mulțumită unei echipări mai puțin pretențioase.

factor_vis_vires

Primul model Vis Vires disponibil publicului a fost, de fapt, o iterație mai convențională a lui Factor 001. Echipată cu setul electronic Shimano Dura-Ace Di2, prețul atingea 7.999 de lire sterline și 9.999 de lire sterline în caz că doreai să fie echipată cu Power Cranks, angrenajul propriu al producătorului, cu power meter integrat.

Acum, Vis Vires poate fi achiziționată și echipată cu setul electronic Ultegra Di2, ceea ce îi face prețul să scadă la 6.000 de lire sterline. Alte componente includ ciclocomputerul integrat Garmin 510, roțile profilate pentru anvelope și o geantă de transport a acesteia oferită de SciCon.

Via Factor Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + eight =