Acum citesti
Eyeshade și Razor Blades, aproape întoarcerea la origini a Oakley

Moda e ciclică și nimic nu scapă acestui dicton, nici măcar echipamentul sportiv. Așadar, după apariția unor căști aero inspirate din formele anilor 80, era, poate, de așteptat să vedem mai multe produse apelând la originile lor. Și acest lucru se întâmplă în cazul ochelarilor Oakley, compania readucând la viață modelele Eyeshade și Razor Blades, printre primele 100% dedicate sportului și apărute în nebunii ani 80.

oakley_razor_blade

Totuși, asemănarea dintre reeditările celor două modele și produsele inițiale este mai mult la nivel de formă, atât a ramelor în ceea ce privește așezarea pe față, cât și a ochelarilor per ansamblu, căci mai multe lucruri diferă. De exemplu, deși foarte performante la vremea lor, lentilele de policarbonat de atunci, precum și nuanțele în care fuseseră disponibile, au fost înlocuite cu cele pe care Oakley le are în momentul de față în gamă. Asta înseamnă că spectrul de culori disponibil pentru lentilele modelelor întinerite este mai redus decât cel de acum 30 de ani.

 

eyeshadesDe asemenea, Eyeshade și Razor Blades din 2014 vor purta acest an inscripționat pe rame, precum și numărul „30” pentru a se face distincție între cei autentici și reeditările, dar vor beneficia și de o cu totul nouă piesă de cauciuc care vine în contact cu nasul. Cel puțin, forma emblematică a celor două perechi a fost păstrată, așa că cei avizi de echipament vintage vor putea să își îmbunătățească colecția dacă au 200$ de dat pe Eyeshade sau 190$ pe Razor Blades.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 13 =