Acum citesti
ExpoBike 2012: primele imagini

La ExpoBike pregătirile sunt în toi așa cum vei putea vedea și în galeria foto de mai jos. Dar cum toate acestea erau de așteptat, îți voi spune câteva motive pentru care prezența ta aici este obligatorie.

În primul rând spațiul este mai mare, aproape dublu față de anul trecut. Chiar dacă locul de desfășurare se află în același hangar din cadrul Romaero ca și în 2011, anul acesta a fost dat în folosință tot spațiul disponibil. Asta înseamnă pe scurt, mai multe biciclete, mai mulți expozanți, deci mai multe delicii.

Și că tot am dus vorba de delicii, vei putea admira la ExpoBike biciclete de top, care sunt în fond, starurile ediției. Sunt prezente aici nume sonore precum Giant, GT, Merida, Felt sau Specialized dar și alții, precum Focus, KTM, Neuzer, Cube , Centurion, Kross, Univega, CTM, DRAG, RAM și multe altele care nu erau încă expuse la ora redactării acestui articol. Merită precizat faptul că bicicletele de oraș sunt de asemenea bine reprezentate, prin brand-uri sonore.

Ți-am pregătit deci, câteva fotografii în care vei putea vedea doar o foarte mică parte din bicicletele care sunt expuse aici, la Romaero. Iar mâine dimineață, poți avea certitudinea că toți expozanții vor fi gata cu pregătirile. Noi te vom aștepta la standul FreeRider.ro cu câteva surprize.

Vezi Comentarii (3)
  • am fost la toate expozitiile pana in prezent ,anul trecut au fost mai multe biciclete decat anul acesta ,in acest an am avut surpriza sa vad firme noi -specialized,DHS-cu gama lor de varf care o bicicleta costa destul de mult cea mai scumpa fiind 11.000 paroximativ ,ghost au venit si ei cu mai multe biciclete ,cei de la ctm iarasi au fost noi ,deci se poate ,sper ca la anul sa fie si mai multi ,si ceea ce imi doresc si mai mult este la producatorii sa nu mai tina bicicletele acelea in lanturi ci sa te lase sa le si testezi ,ar fi foarte ok daca ar face afara expozitiei un loc unde poti sa testezibicicleta sa te poti plimba un pic sa vezi cum merge,si sa faca cu totii reduceri si nu unele doar asa de 50-100 ron ci unele semnificative

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + 1 =