Acum citesti
Expediție ciclistă marca Riders Club pentru pasionați: Dumbrava cu Mărgăritar

La început de august echipa MPG vă invită la o frumoasă expediție, pe un tărâm impresionant ca așezare și frumusețe, unde natura domnește din vremuri străvechi, și anume în Parcul Natural Comana. Aflată la doar 42 de kilometri de Capitală, în județul Giurgiu, această zonă va fi locul de desfășurare a celei de a 4-a ediții a competiției Dumbrava cu Mărgăritar, una dintre cele mai populare din calendarul Riders Club!

RoC_Dumbrava cu Margaritar_foto Aurelian Nedelcu 3
Foto: Aurelian Nedelcu

Pe 6 august, fie că veți alege să vă bucurați de o tură de explorare a unei porțiuni naturale deosebite din Parcul Natural Comana, fie că veți goni pe potecile croite în desișul pădurilor în incercarea de a cuceri un loc pe podium, vă așteaptă 45 de curse de ciclism, împărțite pe 4 niveluri de abilitate, menite să vă încarce cu energie. La acest eveniment sunt disponibile 4 trasee atractive, condimentate cu variate urcări și coborâri, pe diferențe mai mici sau mai mari de nivel: Scurt – 13 km, pentru riderii începători și copiii cu vârste între 5 și 12 ani; Standard – 21 km, dedicat celor cu ceva mai multa experiență competițională, care au minim 13 ani împliniți; Epic – de 42 km sau 63 km, care invită la start cicliștii cu antrenament și vechime în MTB să își pună în valoare rezistența fizică și tehnicile, în această super aventură pe două roți.

Cele patru trasee competiționale ale concursului Dumbrava cu Mărgăritar, ce îmbină armonios drumurile forestiere și single-track-urile speciale prin pădurea umbroasă, sunt desenate cu atenție în mijlocul unui teren de 25.000 de hectare, pe care cei mai competitivi se vor putea întrece pe nerăsuflate, curioși să descopere surprizele oferite de cadrul natural deosebit de bogat, iar ceilalți vor avea ocazia de a savura frumusețile peisajului pe îndelete. Dar, cu siguranță, toți vor ajunge la linia de Finish la fel de încântați de bogăția naturală a Parcului Natural Comana, arie protejată și casă a sute de specii de animale și păsări, dar și de plante printre care menționăm bujorii și mărgaritarele. Atmosfera evenimentului va fi una deosebită, iar riderii și susținătorii lor se vor bucura de serviciile la standarde ridicate oferite de echipa MPG.

Înscrierile sunt deschise până pe 3 august pe pagina dedicată de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici. Până duminică, 17 iulie, beneficiați de înregistrare în competiție la prețul de 75 de lei.

Totodată, după evenimentul Dumbrava cu Mărgăritar, pe 10 august are loc a doua extragere din tombola cu premii BOSCH, organizată în cadrul sistemului de ciclism dedicat amatorilor. Pentru detalii puteti accesa Regulamentul campaniei promotionale in parteneriat cu BOSCH prin click aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 4 =