Acum citesti
Etapa întâi din Cupa României XCO 2024 va avea loc pe traseul Campionatului European de MTB!

Suntem deja extrem de încântați de faptul că o etapă din Campionatului European de MTB va avea loc anul acesta la Cheile Grădiștei. Însă cu aceeași ocazie vom avea șansa cu toții să ne dăm pe traseul special construit pentru aceast eveniment. Astfel, pe 27 și 28 aprilie 2024 ești așteptat/ă la Cheile Grădiștei Fundata pentru TEST EVENT-ul 2024 UEC MOUNTAIN BIKE EUROPEAN CHAMPIONSHIPS!

Te poți deja înscrie aici, data limită pentru înscrierile online fiind 25.04.2024, ora 12:00 PM. Pentru a putea participa trebuie să fii licențiat. Licența se poate obține contra sumei de 200 lei accesând formularul de aici. De asemenea, trebuie să fii și ciclist/ă înscris/ă într-un club sportiv afiliat FRC. Ghiul tehnic pentru acest eveniment poate fi downloadat și consultat de aici.

În sezonul 2023, aproximativ 1000 de sportivi au optat pentru licența de ciclist FRC/UCI. Având o licența validă, vei putea participa nu doar la etapele din Cupa României sau la Campionatele Naționale de Ciclism, ci și la anumite competiții din străinătate.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 12 =