Acum citesti
Endurance, o nouă ghidolină de la Fi’zi’k

Fizik-Endurance-3-600x491Fi’zi’k a adăugat în gama lor populară de ghidoline un model nou din Microtex denumit Endurance şi care va fi situat între modelele lor actuale. Acesta va veni cu toate cele trei suprafeţe ale lor.

Noul model de ghidolină Endurance de 2.5 mm este poziţionată între modelele Superlight de 2 mm şi Performance de 3 mm. Este proiectată pentru cei ce doresc o ghidolină robustă dar care să fie în acelaşi timp confortabilă şi să ofere un feedback bun ciclistului. Ghidolina este disponibilă în variantele Classic, Soft Touch şi Tacky, fiind toate disponibile pe alb şi negru, Classic fiind disponibilă şi în culoarea roşie. Ghidolina a fost testată şi dezvoltată împreună cu echipa pro Telenet-Fidea.

endurance-tacky-wFizik-endurance-classic-265x300endurance-classic-rTom Meeusen de la Telenet-Fidea spune: „De-a lungul anilor am pedalat în atât de multe condiţii diferite – cu drumuri cu suprafaţă diferită, temperaturi şi vreme diferită şi pentru diferite perioade de timp. Pentru a ne asigura că cicliştii noştri au parte de cea mai bună combinaţie de confort şi control este foarte important să avem o gamă largă de grosimi de ghidolină dintre care să alegem, cu texturile disponibile la care ne aşteptăm de la Fi’zi’k”

Ghidolina Endurance va fi disponibilă la preţul de 30 USD în versiunile Classic şi Soft Touch şi 35 USD în versiunea Tacky.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − nine =